Haberler

Ünlü Oyuncu, 35 Bin Lira Harcayarak Kendisine Mezar Yaptırdı: Hemen Ölesim Geliyor

Kendisine mezar yaptıran ünlü oyuncu Yakup Yavru, "Yerimi çok beğendim. Hemen ölesim geliyor. Kendime göre, hayırlı bir şey yaptığıma inanıyorum" dedi.

Amasyalı sinema ve tiyatro oyuncusu Yakup Yavru, 35 bin lira harcayarak, memleketinde kendisi için mermer ile taştan mezar yaptırdı. Yavru, "Yerimi çok beğendim. Hemen ölesim geliyor. Kendime göre, hayırlı bir şey yaptığıma inanıyorum" dedi.

35 BİN LİRA MASRAF ETTİ

Amasyalı, 22 yıllık sinema ve tiyatro oyuncusu Yakup Yavru, memleketinde, belediyeye bağlı Tekirdede Mezarlığı'ndan kendisi için mezar satın aldı. Mermer ve taştan 35 bin lira harcayarak, mezar yaptıran Yavru, Amasya ziyaretinde henüz tamamlanmayan kabrine uğradı.

Ünlü Oyuncu, 35 Bin Lira Harcayarak Kendisine Mezar Yaptırdı: Hemen Ölesim Geliyor

ÇAM FİDANLARI DİKTİRDİ

Mezarın arkasındaki duvara 5 ayrı göz yaptıran Yavru, oynadığı dizi ve filmlerden hazırlattığı fotoğraflarının öldükten sonra buralara asılmasını istedi. Yavru, mezarının etrafına da çam fidanları diktirdi.

Ünlü Oyuncu, 35 Bin Lira Harcayarak Kendisine Mezar Yaptırdı: Hemen Ölesim Geliyor

"YARIN ÖLDÜĞÜMDE İNSANLARA SIKINTI ÇIKARMAYAYIM"

Mezarının yerini çok beğendiğini ve kendisine göre hayırlı bir iş yaptığını düşündüğünü belirten Yakup Yavru, şunları söyledi: "Ölümlü dünya ne olur ne olmaz diye, İstanbu'da Zincirlikuyu değil de kendi öz memleketimde aklım başımdayken, canım sağken yerimi satın alıp, mezarımı yaptırayım dedim. Hiç olmazsa yarın öldüğümde insanlara sıkıntı çıkarmayım dedim. Her şey hazır zaten kapakları bile hazır.

Ünlü Oyuncu, 35 Bin Lira Harcayarak Kendisine Mezar Yaptırdı: Hemen Ölesim Geliyor

"HAYIRLI BİR ŞEY YAPTIĞIMA İNANIYORUM"

Çok da keyifli oldu. Zaten yerimi de çok beğendim. Hemen ölesim geliyor. Öyle bir hoşuma gitti ki şimdi bir de hayrat için ismime çeşme yaptıracağım. Ben memnunum. Paraları oraya, buraya savuracağıma kendime göre, hayırlı bir şey yaptığıma inanıyorum.

Ünlü Oyuncu, 35 Bin Lira Harcayarak Kendisine Mezar Yaptırdı: Hemen Ölesim Geliyor

"DAHA DA HARCAYACAĞIM"

Mezarın arka kısmına özel olarak yaptırdığım 5 göze, ben öldükten sonra yağmur ve kardan etkilenmeyen çeşitli portrelerimi yerleştirecekler. Şimdi koyarsak, ayıp olur. Herkes Fatiha okumaya başlar, gerçekten öldü sanırlar. Ben öldükten sonra resimlerimi buraya yerleştirecekler. Çam fidanlarının aralarına da bazı oynadığım sinema filmlerinin afişleri konulacak. Mezarıma yaptırdığım toplam masraf 35 bin lirayı buldu. Daha da harcayacağım."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yakup Yavru Amasya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (76)

battal.:

yaşamak için o paraya ihtiyacı olan binlerce insan varken sen taş yığınına harcamış kendine yazık etmişsin oysa o parayı ihtiyaçlılarına verebilsen kabrinin asıl içi güzel olacaktır dış güzellik gösterişten ibarettir çünkü kabir ya cennet bahçesi yada cehennem çukurudur bunuda bizim davranışlarımız yaşam biçimimiz hayır hasenatımız yani sadakayı cariyemiz belirleyecektir ukelalık etmek istemem yazık etme kendine

368
0
yanıtYanıtla
CAN:

EN GÜZELİNİ YAPMIŞ OYUNCUMUZ ALLAHIN RAHMETİ MERHAMETİ ÜZERİNE OLSUN BİZLERİ FİLMLERİNDE HEP GÜLDÜRÜYOR TAM BİR FİLM OYUNCUSU SAĞSALİMDE BİR NUMARASIN KİM NEDERSE DESİN :)

349
2
yanıtYanıtla
Kral:

Allah hayırlı ölüm versin bakarsın uçağın düşer cenazeni bulamazlar yada yandın gittin küllerini nereden bulupda gömecekler bence madem paran vardı o paraya üç beş daha ilave etseydin de islamın şartı hacılık vazifeni yerine getirseydin

254
2
yanıtYanıtla
CEYLAN:

MEZARA PARA TATIRACAĞINA BİR YOKSUL GARİP SEVİNDİRSEYDİN DAHA HAYIRLI BİRŞEY OLURDU

161
0
yanıtYanıtla
Nuri:

Gerçekten allah akıl fikir versin bu ne şatafat merakı öldükten sonra altın mezar yaptırsan ne olur bir kaç cocuğun eğitimini üstlensydin bari sevap yazılırdı megolaman mısın nesin

7
89
yanıtYanıtla
Nicin herkes birbirine bu kadar öfkeli:

Neden millet olarak herseyi elestirip duruyoruz :(

56
1
yanıtYanıtla
dürbünlü:

bu kerestenin tipi daha çok elevi dedelerine benziyor benim kendisine tavsiyem hemen şimdi mezarına girip bir daha çıkmamalıdır.

7
15
yanıtYanıtla
as:

sana şimdi insanları birbirine düşüren iblissin diycem ama günaha girebilirim o yüzden demiycem

yanıt0
yanıt1
birisi:

Hic bir Mezhep, Tarikata veya Camate uymuyorum ve Karisiyim. Fakat Sana bir cift lafim van Durbunlu !!Alevi gibi Tas Dussun basina, belki ayikirsin

yanıt2
yanıt1
mezar bekçisi:

ölmeden önce,kabirde sorulacak sorular var,rabbin kim dinin ne,kitabın ne,kıblen neresidir,kimin ümmetisin,ne zamandan beri müslümansın,namaz kıldınmı,oruç tuttunmu,içki içtinmi,zina ettinmi,vs sorulacaktır.dogru cevap verirse cennete,veremezse cehenneme gönderilecektir.

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title