Haberler

Ünlü anketçi canlı yayında tırnaklarını kesti! İzleyicilerden tepki gecikmedi

Güncelleme:

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenirken, televizyon ekranlarında da en çok tartışılan konulardan biri muhalefetin adayının kim olacağı.

EKRAN BAŞINDAKİLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Dün akşam CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılan konuklar da seçimler üzerinde değerlendirmelerde bulunurken, canlı yayına yansıyan bir görüntü büyük tartışma yarattı.

ÜNLÜ ANKETÇİNİN HAREKETİ TARTIŞMA YARATTI

SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, Dursun Çiçek'in konuştuğu anlarda cebinden çıkardığı makasla tırnaklarını keserken görüntülendi. Bayrakçı'nın yayın sırasında yaptığı hareket özellikle sosyal medyada büyük tepki çekti.

İşte o tepkilerden bazıları;

Ünlü anketçinin canlı yayında tırnaklarını kestiği görüntü büyük tepki çekti

Ünlü anketçinin canlı yayında tırnaklarını kestiği görüntü büyük tepki çekti

Ünlü anketçinin canlı yayında tırnaklarını kestiği görüntü büyük tepki çekti

BAYRAKÇI'DAN TEPKİLERE YANIT GECİKMEDİ

Bayrakçı tepkilerin ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Canlı yayından hemen önce elime ve parmaklarıma bulaşan sıcak sıvı mumun verdiği acıdan ve özel durumdan kurtulmak için yayında yaptığım bir müdahaleden ötürü özür diliyorum. Ancak böyle bir durumu fırsat bilip hakaret yağdıranların da asıl amacını biliyorum."

Ünlü anketçinin canlı yayında tırnaklarını kestiği görüntü büyük tepki çekti

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Hakan Bayrakçı CNN Türk Sonar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (18)

DİYAR BEKİR:

ADAMIN ATTIĞI TIRNAK KADAR DEĞERİ OLMAYAN ÇAPULCULAR ADAM GİBİ ADAM HAKAN BAYRAKÇIYI ELEŞTİRİYOR

22
84
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

KIVIRMA. mum yapışsa da acıtmaz elinle azcık törpülesen gider

88
18
yanıtYanıtla
mehmet bay:

anlaşılan ahmet hakan izlenmeyince manikür pedikür işine girmiş.

75
19
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

Adamdır adam

25
60
yanıtYanıtla
Selim Adanalı:

bu insan gerçekten normal mi, hep düşünmüşümdür

50
28
yanıtYanıtla
Temel Temel:

her akşam aynı yüzleri aynı alkışçıları çıkarmaktan bıkmadılar çünkü başka şakşakçı kalmadı.

46
22
yanıtYanıtla
Blackened:

Sende seyretme. Size camur at izi kalsin adam lazım git halk tv falan izle, bolca var

yanıt16
yanıt22
Ancinsan Toranaga:

Burnunuda garıştırsayın tam bi ondan olurdun iğrenç iğrenç iğrenç

54
11
yanıtYanıtla
Erkan Can :

Konunun partiyle ne alakası var,kabile televizyonlarında bile görmeyeceğiniz görüntüler cnn türk gibi bir kanalda karşımıza çıkıyor.Bu seviyesizlikte emeği geçenlerin eline sağlık

39
25
yanıtYanıtla
O Z:

Yavvvvvv milletin derdine bak aman yarabbim. Yayında makasla tırnaklarını düzeltmiş. Ne programlar var neler neler oluyor, birşey diyene sana ne! Sözü gecikmiyor. Ne hikayeler. Giyimler. Ozaman özgürcüyüz. Tırnak konusunda olmaaaaz.. Zekanıza hayranım.

26
34
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title