Haberler

Muğla'da Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından canice öldürüldüğü ev görüntülendi

Güncelleme:

Muğla'da Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldüğü ev görüntülenirken evin önünde içinde ateş yakılan başka bir varilin de bulunduğu görüntülere yansıdı.

Muğla'da 16 Temmuz tarihinde kaybolan ve 5 gün sonra cesedine ulaşılan Pınar Gültekin'in öldürüldüğü Menteşe Karbağlar Yaylasındaki bağ evinde içinde ateş yakılmış başka bir varil ve varilin çevresinde kül izleri hala duruyor.

AVM'DEN SONRA EVE GEÇTİLER

Gültekin, en son Menteşe'deki bir alışveriş merkezinin kafesinde 16.14'de otururken görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Pınar Gültekin'in aynı gün katil zanlısı Cemal Metin Avcı ile Karabağlar Yaylasındaki bağ evine gittikleri burada yaşanan tartışma sonrası öldürüldüğü öğrenilirken, katil zanlısının aynı gün saat 18.05'de akaryakıt istasyonuna gelerek buradan önce aracına, daha sonra da pet şişe içine benzin aldığı güvenlik kameralarına yansıdı.

Muğla'da Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından canice öldürüldüğü ev görüntülendi

HALILARIN DA DAĞINIK OLDUĞU GÖRÜLDÜ

Pınar Gültekin'in öldürüldüğü Karabağlar Yaylasındaki bağ evinin ön balkonun içinde ateş yakılmış bir varil ve varilin yanında da kül izlerine rastlandı. Evin salon bölümünde halıların dağınık olduğu görüntülendi.

Muğla'da Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından canice öldürüldüğü ev görüntülendi

Muğla'da Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından canice öldürüldüğü ev görüntülendi

Muğla'da Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından canice öldürüldüğü ev görüntülendi

Muğla'da Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından canice öldürüldüğü ev görüntülendi

Muğla'da Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından canice öldürüldüğü ev görüntülendi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pınar Yıldırım Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (26)

tubagmüş:

katıl sucluda madem kız adamın evlı oldugunu ogrendın senı kandırmıs pekı nasıl olurda ona ınanıp beraber avmde gorusup ba sbasa bağ evıne gıdıyon nıye guvendın hem senın hjayatındda baska adam varmıs artık hıcbır sekılde oadamla gorusmemelıydı. hele bırde bas basa bag evıne gıtmek nedır ya akılsız basın cezasını ayaklar cekermıs yazık olmus yazık . rahatsız edıyorsa polıse mehkemeye sıkayet edseydı numarasını engelle ve nedense sosyal hesapdan öldüğü gün adamı engellemiş madem evlioldugunu ogren

60
52
yanıtYanıtla
Murt:

Bunlari yaptigi icin ölümü haketmismi oluyor . Etmemeliydi yapmamaliydi bilmem ne .. yapti etti ölsün yani oylemi ?

yanıt10
yanıt16
Gül:

Evli ve kız çocuğu babası adam niye kızı rahat bırakmıyor onu hiç düşündünüzmü. Sizin evladınızın başına böyle birşey gelse napardınız.

yanıt15
yanıt7
FATMA:

Evet kız görüşmemeliydi, gitmemeliydi. Ama o kız bunları yaptı diye ölmemeliydi. Hiç bir insan ne olursa olsun. Nasıl bir hayatı olduğu hiç önemli değil, Kiminle görüştüğünün kiminle görüşmediğinin canı cehenneme bu kız bir şerefsiz ile görüştü diye ölmeyi hak etmedi. Kimse böyle bir şeyi hak etmez. Öldürmenin haklı bir nedeni yok olmamalıda.

yanıt14
yanıt1
KARA KUTU NE DİYOR:

KIZ EVE NEDEN GİDİYOR ??? MADEM AYRI MADEM HAYATINDA BAŞKA BİRİ VAR ? BAŞKA Bİ İŞ OLABİLİR İŞİN İÇİNDE BİLMEDİĞİMİZ ? AVM DE TESADÜFEN KARŞILAŞMAMIŞLAR AYRICA PLANLI BULUŞMA. . . NEYSE HER NE OLURSA OLSUN KİMSE ÖLÜMÜ HAK ETMİYOR KİMSENİN DE HAKKI YOK BİRİNİ ÖLDÜRMEYE

yanıt8
yanıt2
esra:

arkadaşlar ölümü kimse haketmiyor ama adamın telefon kayıtlarında sürekli görüşme yaptıkları tespit edilmiş şimdi bu adam takıntılı manyak kızda evli diye görüşmeyi kesmek istemiş bu cani adama göre ilişkiyi bozan tek kişi karısı kim bilir karısına neler yapıyordu sevgilisiyle arasına girdi diye evli adamlarla görüşmek ne zaman normallesti inanamıyorum yorumlara ya herkes ölmemeliydi diyo ama yasak aşk yasak aşk diye diye ölüme gidiyorlar

yanıt4
yanıt2
Hakliinsan:

Siz nasıl insanlarsınız ya tamam adam evli. Ama kız bunu öğrendiğinde zaten ayrılmak istemiş. O bağ evine hangi düşünceyle gittiğini bilemeyiz. Üstelik siz de bir kadınsınız. Ne yani bir kadın kendinden yaşça büyük bir adamla sevgili olup sonra ayrılmak istediği zaman ölümü mu hakediyor. Ya adam?? Adam bi şeyi haketmiyor mu? Ya sizin gerçekten zihniyetiniz nasıl çalışıyor ? Ailesi şimdi nasıl perişan nasıl üzgünler siz de şimdi burda edep namus bekçisi mı oldunuz? Babası kızının cesedini tanıyamamış ne kadar acı bif durum. Doğru adamdır haklıdır değil mi ? Her istediğini yapar. Yazık ya yazık

yanıt2
yanıt0
.......:

Kız 27 erkek 40 yasinda.Erkek bar sahibi kiz universite ogrencisi.Bunlar nasil tanistilar niye sevgililer.40 yasinda bir adamla bag evine niye gider bir genc kiz.Hadi adam bekar olsun katil de olmasin mesela niye bag evi yine de.Bizde universite okuduk.Yasitlarimiz universite ogrencileri ile aramizda bir mesafe bir sınır vardi.Satranc dusunun bir sonraki hamlede ne olur.Hayat da boyle bir sey.

34
20
yanıtYanıtla
Murt:

Yas farki ve meslek durmlarindan dolsyi oldurulmesi normal diyorsun yani

yanıt0
yanıt12
....... CVP:

Siz doğruları söylemişsiniz fakat sizi anlayacak imanlı ve ahlaklı insanlar lazım oda ne yazıkki yok denecek kadar az bak hemen tepki göstermişler çünkü insanlar artık o kadar sapkın hale geldilerki özgürlük adı altında her türlü hayatı yaşıyorlar zaten Allah''ı emir ve yasaklarını inkar ediyorlar bu tür olayların nedenlerinden çok sonuçlarıyla ilgileniyorlar çünkü birçoğu aynı hayatı yaşıyor yada çocukları yaşıyor o yüzden hiç kendini yorma derim nasıl olsa ölüm var .

yanıt10
yanıt1
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title