Haberler

'Ümran' Asi Değil Tutturan Bir Kız

Güncelleme:

28 yıl önce sinemada Çiğdem Tunç'un canlandırdığı karakterle ekrana gelen oyuncu Hande Soral: 'Ümran' asi değil, tutturan bir kız.

Bugün atv ekranlarında üçüncü bölümü yayınlanan 'Alev Alev' kısa sürede izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Başrollerini İlker İnanoğlu, Hande Soral, Rojda Demirer ve Berk Oktay'ın paylaştığı dizi, 1984'te büyük ilgi gören aynı adlı sinema filminden televizyona uyarlandı. Filmde Çiğdem Tunç'un canlandırdığı 'Ümran' karakterini canlandıran Soral, projeyle ilgili çok heyecanlı. Hande Soral ile yeni dizisini, 'Ümran' karakterini ve özel hayatını konuştuk...

'ÜMRAN'ASİ BİR KIz DEĞİL

1984 yılında çekilmiş olan filmin bugüne uyarlaması nasıl oldu?

Filmdeki hikaye, dizinin ana konusunu oluşturuyor. Daha sonra hikayeler biraz daha dallanıp budaklanıyor. Filmdeki hikaye bir yere kadar... Sonra aşk üçgenleri büyüyerek ilerliyor. Biraz daha çetrefilli bir hale geliyor.

Çiğdem Tunç'un canlandırdığı 'Ümran' karakteri ile ekrana geliyorsunuz. Rolünüze hazırlanırken ondan etkilendiniz mi?

Tabii ki etkilendim ama aynısı olmamalı diye düşünüyorum. Filmi izlerken bu rolü nasıl 2012'ye taşırım diye düşündüm. Benim için çok güzel bir kaynak oldu.

'Ümran' oynadığınız diğer rollerden farklı mı?

'Ümran' problemli bir karakter... Annesiyle babasını çok küçük yaşta kaybediyor. Abisi ve anneannesiyle yaşamaya başlıyor. Varlıklı bir ailesi var. Ne istediyse parayla elde edebilmiş. Bu doyumsuzluğa neden olmuş da diyebiliriz.

Asi bir kız mı?

Asi değil, tutturan bir kız. "İstiyorum" dediği zaman onun olması gerekiyor.

Bu karakterde sizi etkileyen ne oldu?

'Ümran'ın psikolojisini anlamak için biraz derinine inmek gerekiyor. Bazı rahatsızlıkları da var. Daha önce 6 kez intihara kalkışmış. Bunların hepsini irdelemek benim için çok keyifli... Bir taraftan da psikoloji mezunu olduğum için benim alanıma giriyor. Bu rolü canlandırmak bana çok eğlenceli geliyor.

BERK'LE SEVGİLİ DEĞİLİZ

Dizideki rol arkadaşınız Berk Oktay ile ilişki yaşadığınız konuşuldu. Neden böyle yakıştırmalar yapılıyor?

Her dizide olmuyor mu? Kız bekar, erkek bekarsa; "Kesin bunlar sevgili olur" diyorlar. Bu hikayeye çok güldük ama böyle bir şey yok. Birkaç fotoğraf koymuştum Instagram'a Berk, İlker ve anneannemi oynayan Tülay Hanım'la... Bunlar dizideki enerjimizi yansıtacak fotoğraflardı. Bu üç fotoğrafın içinde bazı şeyler biraz cımbızlanıyor sanırım, yakıştırmalar yapılıyor. Öyle görüp yazmak istediler. O kadar yalan ki, bu nedenle çok konuşulmadı.

Hakkınızda yazılanlar kendinizi geri çekmenize neden oluyor mu?

Asılsız çıkan haberler beni rahatsız ediyor. Sonuçta bir ailem var. Onlar yanlış yazılan şeylerin doğru olmadığını biliyorlar ama birilerine bir şey anlatmak zorunda kalıyorlar. Bundan 10 sene sonra belki çocuğum olacak. Çocuğumun internette annesinin adını yazdığında bilmediğim bir dolu asılsız haberle karşılaşmasını istemem. Benim herhangi bir arşivde böyle bir ilişki haberimin çıkmasının ne anlamı var. Bir tek benim başıma gelen bir durum değil...

Peki tanınır olmak hayatınızda neleri değiştirdi?

Gittiğim yerler aynı arkadaş çevrem eklenerek büyüdü. Biraz daha fazla bu piyasadan arkadaşlıklar kurmaya başladım. Çalışma saatlerimiz aynı olduğu ve ortak bir şeyler konuşabildiğimiz için daha sık görüşüyoruz. Onun dışında hayatımda hiçbir şey değişmedi.

ESKİYE DAİR HER ŞEYİ SEVERİM

Eski kitap ve filmlerin uyarlaması yeniden gündeme geldi. Eskiye bir özlem mi bu sizce?

Eskiyi tazelemeyi seviyoruz. "Nerede o eski bayramlar?" diyen bir milletiz. Kendi adıma eski her şeyi çok seviyorum. Eski filmleri de çok seviyorum; onlardan uyarlanmış dizileri de.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Hande Soral Çiğdem Tunç Berk Oktay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title