Haberler

Ücretsiz, Ön Şartsız Yüksek Lisans Yapma İmkanı Serdivan'da

Güncelleme:

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi, sivil platformda ön koşulsuz, ücretsiz "Kültürel Çalışmalar" alanında yüksek lisans yapma imkanı sunuyor.

Serdivan Belediyesi tarafından Serdivan'ı Türkiye'nin ilim, kültür ve sanat merkezlerinden biri konumuna getiren Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi, sivil platformda ön koşulsuz, ücretsiz "Kültürel Çalışmalar" alanında yüksek lisans yapma imkanı sunuyor.

Türkiye'deki nitelikli üniversitelerinde çok az sayıda açılan "Kültürel Çalışmalar" lisansüstü programı, ilk kez sivil bir platformda araştırmacılarını ve sosyal bilimler meraklılarını bekliyor. Kültürel Çalışmalar programının hocaları arasında Türkiye'nin önemli isimlerinden; Prof. Dr. Süleyman Seyfi Öğün, Prof. Dr. Yusuf Kaplan, Bedri Gencer, Prof. Dr. Süheyb Öğüt ve Prof. Dr. Rahmi Karakuş ve daha birçok isim yer alıyor.

Fikir ve Sanat Akademisi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, 'http: //fikirvesanat.org/default.asp'page=onlinekayitpaket' adresinden kayıtların devam ettiği ve programa herhangi bir sınav puanı ve ortalama koşulu olmaksızın başvurulabileceği bildirilirken, başvuruları mülakatla kabul edilen katılımcıların, Türkiye'nin en iyi hocaları ile 7 haftalık bir eğitim dönemi geçirecekleri ve dönem sonlarında hazırladıkları makale ve sunumlarını teslim edecekleri belirtildi. Açıklamada, Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi olarak bütün imkanları ücretsiz olan Kültürel Çalışmalar Lisansüstü Programı'na tüm araştırmacı ruhlu bireylerin başvuru yapabilecekleri bildirildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdivan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title