Haberler

"Üç Harfliler: Beddua" Filmi Malezya'da 40 Sinemada Gösterime Girerek Bir İlki Gerçekleştirdi

Güncelleme:

15 Haziran'da sinemaseverlerle buluşan Üç Harfliler serisinin yeni halkası olan Beddua filmi, "The Curse" adıyla uzak doğu ülkelerinde büyük başarıya imza attı. Film, Türk sinema tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Malezya'da 40 sinemada vizyona girdi.

Korku sinemasının usta kalemlerinden Alper Mestçi'nin 15 Haziran'da vizyona giren 'Üç Harfliler: Beddua' filmi Malezya'da 40 sinemada vizyona girdi. "The Curse" adıyla TGV Pictures tarafından dağıtımı gerçekleştirilen filme Malezyalı sinemaseverler büyük ilgi gösteriyor.

İLK GÖSTERİMİ MALEZYA'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlk gösterimi Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da gerçekleştirilen filmin senaryosu da yönetmen Mestçi'ye ait. Muhteşem Film ve TME Films'in ortak yapımcılığını üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda; Beyzanur Mete, Esma Soysal, Şerife Ünsal ve Gizem Takma yer alıyor.

'Üç Harfliler: Beddua' Filmi Malezya'da 40 Sinemada Gösterime Girerek Türk Sinema Tarihinde Bir İlki Gerçekleştirdi

HİNDİSTAN'DA DA GÖSTERİME GİRMESİ BEKLENİYOR

11 bin km uzaklıkta sinemaseverlerle buluşarak Türk sinema tarihine adını yazdıran 'Üç Harfliler: Beddua'nın, önümüzdeki günlerde Hindistan'da da gösterime girmesi bekleniyor.

'Üç Harfliler: Beddua' Filmi Malezya'da 40 Sinemada Gösterime Girerek Türk Sinema Tarihinde Bir İlki Gerçekleştirdi

'Üç Harfliler: Beddua' Filmi Malezya'da 40 Sinemada Gösterime Girerek Türk Sinema Tarihinde Bir İlki Gerçekleştirdi

'Üç Harfliler: Beddua' Filmi Malezya'da 40 Sinemada Gösterime Girerek Türk Sinema Tarihinde Bir İlki Gerçekleştirdi

'Üç Harfliler: Beddua' Filmi Malezya'da 40 Sinemada Gösterime Girerek Türk Sinema Tarihinde Bir İlki Gerçekleştirdi

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Malezya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (16)

Birisi:

Mslezya şeriatla yönetilen müslümanlara birinci sınıf diğer dinlere ikinci sınıf vatandaş olarak bakan ülke . Müslümansan malezyada sınavsız ünüversite,bedava eğitim,devlet ihaleletini sadece müslüman slabilir, vergilendirmedeki avantajlara sahiptir diğerleri çalışır müslümanlar pek oralı olmaz cizye ( gayrimüslümlerden alınan) vergi devam etmektedir . İşte bu nedenle singapur malezyadan ayrılmıştır müslümanlara bakma yükü olmadığı için singapur malezyaya baya fark atmıştır

67
0
yanıtYanıtla
ODİN:

saçma sapan dini filmler. islamla alakası olmayan filmler. cahil kesme hitap eden filmler. korku filminin rotasını tamamen değiştirip beyin yakan filmler. gereksiz.

13
40
yanıtYanıtla
mısıroglu:

Cin yalan Odin mi gerçek haha? İnşallah musallat başına gelir, kan kusarsın anlarsın ozaman:))

yanıt45
yanıt14
Sibel:

Cokmu faydali birseye imza atmislar bizimkiler. . KIME faydasi var bu tür filmlerin acaba?

13
8
yanıtYanıtla
marid:

yav bi kerede olumlu bi şeyler yazın. Başarıyımı çekemiyorsunuz acaba?

yanıt0
yanıt0
Nadir:

Bende avrupa, da zandettim.

10
3
yanıtYanıtla
Mebrure:

Amerikan filmleri Turkiyede gösterime giriyor. Amerika nezdinde biz de Malezya sayılıriz.

yanıt0
yanıt0
mert:

gerçkte olan birşey 3 harfliler o yüzden korkunç oluyo, yoksa varmpir felan canavar türü şeyler bana komedi geliyo yabancı filmler komedi

11
2
yanıtYanıtla
FİLMLERİ YAPANA GÖRE DEĞİŞİYOR:

dediğin film yapımcı ve izleyicileri vampirlere, koca ayaklara vs inanıyor. üç harflilere bizim ülkede inanılıyor, kanıt yok hiçbirinde, tamamen inandığın şeyle gerçekçilik katıp seni daha iyi korkutma temel mesele

yanıt4
yanıt2
sibel:

valla ne yalan söyleyeyim. bazı yabancı filmlerin korku filmlerini izlerken korkuyorum tabi kaliteli olanları. ama türk korku filmlerinide gülmek için izlediğim olmuştur. moraliniz bozukken açın izleyin gülmekten kırılırsınız.

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title