Haberler

Tütüncü "Yerel Kalkınma Yerelde Başlar"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı olarak ilk resmi ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı olarak ilk resmi ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, ilk resmi ziyaretlerini Kızılkaya Belediye Başkanı Canan Atasoy, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orhan Ercengiz ve Burdur Valisi Hasan Kürklü'ye yaptı.

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü'ye ziyaretlerinde, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediye Meclis Üyesi Rüştü Peker ve Akdeniz Belediyeler Birliği Danışmanı Adlıhan Dere'de eşlik etti.

Antalya'dan hareket eden Başkan Tütüncü, ilk olarak Kızılkaya Belediyesi Başkanı Canan Atasoy'a konuk oldu. Daha sonra Bucak Belediyesi'ne geçen Tütüncü, Süleyman Mutlu ile görüştü. Ardından Ağlasun Belediyesi'ne geçen Başkan Tütüncü, burada Aydın Kaplan ile bir araya geldi. Daha sonra Burdur Belediyesi'ne geçerek Ali Orhan Cengiz'le görüşen Tütüncü, son olarak Burdur Valisi Hasan Kürklü'yü ziyaret etti.

GÜZEL ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Başkan Hakan Tütüncü, ziyaretlerde "Yapmış olduğumuz bu ziyaretler, karşılıklı hem fikir alışverişlerimizin ve bundan sonra belediyeler birliği çatısı altında yapacak olduğumuz hizmetleri gösteriyor. Bununla birlikte tecrübe paylaşımı noktasında çok önemli katkılar veriyor. Güzel çalışmaları gerçekleştirecek, bir belediyeler birliği hedefi içerisindeyiz ve bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

YEREL KALKINMA YERELDE BAŞLAR

Tütüncü, "Yerel kalkınmanın sağlanması bakımından, yerel kalkınma yerelde başlar prensibiyle çok faydalı ve çok yararlı çalışmalar olacağına inanıyorum. İyi niyet zemininde arkadaşlarımızla birlikte adımlar atmaya devam edeceğiz. Yerel yöneticilerimizle birlikte, belediyelerimizle birlikte şehirlerimizi daha da güzelleştirmeye el birliğiyle, gönül birliğiyle devam edeceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tütüncü Akdeniz Burdur Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title