Haberler

Turknet, Hackathonist Etkinliğinin "İnternet Erişim Sponsoru" Oldu

İstanbul Akıllı Şehir hackathon'u Hackathonist, 8-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

İstanbul Akıllı Şehir hackathon'u Hackathonist, 8-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. TAGES tarafından düzenlenen ve Studio-X İstanbul'da gerçekleştirilecek Hackathonist, İstanbul ulaşım verileri ve CitySDK API'ları, sensör ve sosyal medya verilerini kullanarak İstanbul'a yönelik Akıllı Şehir uygulamaları geliştirilmesini hedefliyor. Hackathonist etkinliğinin "İnternet Erişim Sponsoru" olan TurkNet, dört gün boyunca katılımcılara kesintisiz yüksek hızlı internet sağlayacak.

Türkiye'nin yeni nesil telekom operatörü TurkNet, Hackathonist 2014 etkinliğine "İnternet Erişim Sponsoru" oldu. 8-11 Mayıs tarihleri arasında TAGES tarafından düzenlenen ve Studio-X İstanbul'da gerçekleştirilecek bu etkinlikte TurkNet katılımcılara kesintisiz yüksek hızlı internet bağlantısı sağlayacak.

Hackathonist, İstanbul ulaşım verileri ve CitySDK API'ları, sensör,sosyal medya verileri ve çeşitli uygulama geliştirme araçlarını kullanarak İstanbul'a yönelik Akıllı Şehir uygulamaları geliştirilmesini hedefliyor.

Hackathonist 2014'e katılmak isteyenlerin 25 Nisan 2014'e kadar kayıt yaptırması gerekiyor. Etkinlik jürisi Faruk Eczacıbaşı, Emrehan Halıcı, Fatih Yentürk, Rutger van Willigen, Bahadır Ödevci, Timur Sırt ve Ersin Pamuksüzer'den oluşuyor. Etkinlik sonunda ürettiği uygulamalarla dereceye girenler 7 farklı kategoride çeşitli ödüller kazanacak.

TurkNet Ürün Yönetimi ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rana Karaküçük Özenç, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "TurkNet olarak böyle önemli ve yaratıcı bir etkinliğin İnternet Erişim Sponsoru olmaktan mutluyuz. Gençlerimiz, İstanbul gibi dünyanın en önemli şehirlerinden birine akıllı şehir statüsü kazandıracak uygulamalar geliştirirken, çok ihtiyaç duyacakları internet kaynağının sponsoru olmak, bizim için oldukça gurur verici. Etkinliğe katılan tüm uygulama geliştiricilere şimdiden başarılar diliyoruz."

Daha geniş bilgi ve kayıt için: http: //hackathonist.com

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

İstanbul Türkiye Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title