Haberler

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Vücut Geliştirme Şampiyonasına dereceye girmek üzere yarışan bayan sporcular- Bayan sporcuların podyuma çıkmaları ve gösterilerini sunmaları- İzleyiciler- Federasyon başkanı Niyazi Kurt ile röportaj- Erkek sporcuların gösterilerini sunmaları Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası- Türkiye genelinden 537 sporcunun katıldığı Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası, Erdemli'de başladı- Şampiyonanın sonunda dereceye giren sporcular milli takıma girmeye hak kazanacakMERSİN (AA) – Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası, Mersin'in Erdemli ilçesinde başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Vücut Geliştirme Şampiyonasına dereceye girmek üzere yarışan bayan sporcular- Bayan sporcuların podyuma çıkmaları ve gösterilerini sunmaları- İzleyiciler- Federasyon başkanı Niyazi Kurt ile röportaj- Erkek sporcuların gösterilerini sunmaları Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası- Türkiye genelinden 537 sporcunun katıldığı Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası, Erdemli'de başladı- Şampiyonanın sonunda dereceye giren sporcular milli takıma girmeye hak kazanacakMERSİN (AA) – Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası, Mersin'in Erdemli ilçesinde başladı. Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt, Kargıpınarı Mahallesi'ndeki bir otelde düzenlenen şampiyona öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, müsabakalarda dereceye giren sporcuların Türk milli takımına seçileceğini ve ardından dünya şampiyonaları için kampa alınacaklarını söyledi.Türkiye'de ilk kez açık havada böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade eden Kurt, müsabakalara Türkiye genelinden 537 sporcunun katıldığını belirtti. Şampiyonanın 4 farklı kategoride yapılacağını anlatan Kurt, şöyle devam etti: "Bayanlar Bikini, Fitness, Bodyy Fitness, Vücut Geliştirme ve Klasik Vücut Geliştirme kategorilerinde yapılacak. Seçmelerde başarılı olan sporcular, El Salvador, Sırbistan, Güney Kore ve İspanya'da yapılacak dünya şampiyonalarında ülkemizi temsil edecek. Vücut geliştirme ve fitness sporuna her geçen gün ilgi artıyor. Bunun en güzel göstergesi ise Erdemli'de başlayan şampiyonaya olan ilgi. Artık ülke genelinde vücut geliştirme ve fitness sporunun özellikle gençler tarafından benimsenerek yapılmaya başlaması bizleri mutlu ediyor."Şampiyona, 7 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek.

Kaynak: AA / Spor

Kargıpınarı Erdemli Türkiye Mersin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title