Haberler

Türkiye?nin Güçlü Ticaret Merkezi Laleli, 13 Ülkeyi Evinde Ağırlıyor

Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (LASİAD) bu yıl 24 - 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan 4. Laleli Fashion Shopping Festivali LASİAD markalarını tanıtarak 13 ülkeden gelecek misafirlerine ev sahipliği yapıyor.

Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (LASİAD) bu yıl 24 - 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan 4. Laleli Fashion Shopping Festivali LASİAD markalarını tanıtarak 13 ülkeden gelecek misafirlerine ev sahipliği yapıyor.

24-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında 4. sü düzenlenecek Laleli Fashion Shopping Festival bu yıl da tüm renkliliği ile bölgeyi canlandıracak. Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği LASİAD tarafından düzenlenen Laleli Fashion Shopping Festival yurt dışı odaklı pazarların büyümesini ve çeşitlenmesini hedeflemekte. Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan, Belarus, Kırgızistan, Özbekistan, Cezayir, Angola, Nijerya, İran, Güney Afrika ve Gana gibi 13 farklı ülkeden gelen alım heyetleri bölgenin ticari dinamizmini güçlendirmenin yanı sıra pazar portföyünü daha da çeşitlendirmektedir. Gelen misafirler açık alanda kurulacak ve özel olarak tasarlanmış standlarda dünya modasının en yeni trendlerini görme imkanı bulacaklar. Böylelikle alıcıların önemli fırsatlardan yararlanmasını ve Laleli bölgesi ile güçlü ticari işbirlikleri oluşturma fırsatı veriliyor.

19 Ağustos 2015 tarihinde yapılan basın toplantısında Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği (LASİAD) Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca, 'Tekstil, hazır giyim, deri, ayakkabı, turizm, aksesuar ve lojistik gibi birçok farklı sektörün yer aldığı Laleli'de bu yıl dördüncüsünü organize edeceğimiz Laleli Fashion Shopping Festivali yoluyla ülkemizin tanıtımına ve gelişimine en üst düzeyde katkı sağlamayı amaçlıyoruz. 1997 yılında kurulan derneğimiz o günden bu yana ülke ekonomisine, turizmine ve istihdamına büyük güç katmaktadır. Yurt içi ve yurtdışında büyük yankı uyandıran bu festivalin en büyük amaçlarından birisi de Laleli'nin on yıllardır süregelen ticari ivmesini daha da yukarıya taşımak ve misafirlerimize moda, alışveriş ve eğlencenin coşkusunu bir arada ve etkili bir biçimde sunmaktır. Bunu Laleli farkı ve anlayışı ile ortaya koyarken özgün bir o kadar da seçkin bir ticaret merkezi olma yolundaki ilerleyişimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Bu anlamda festival ruhunun ve enerjisinin Laleli'nin tüm sokaklarında hissedildiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Bu denli bütünlük içerisinde ve tüm kademelerin eşzamanlı olarak işlediği bir derneğin yaptığı organizasyon da kuşkusuz üst düzeyde başarılı ve adından söz ettirecek nitelikte olmaktadır.' diye belirtti.

Konuşmasında Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği (LASİAD) Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca 4. Laleli Fashion Shopping Festival

kapsamında gerçekleşek defilede podyuma çıkacak Bar Rafaeli'nin katılmayacağı haberini paylaştı. Konuyla ilgili açıklamasında 'Evlilik hazırlıkları yapan model Bar Refaeli, tatil için gittiği Maldivler'de rahatsızlandı. Bar Refaeli'nin 25 Ağustos'ta Laleli Fashion Shopping Festival kapsamında gerçekleşecek defile organizasyonuna, sağlık sorunları nedeniyle katılamayacağını üzülerek belirtmek isterim' şeklinde ifade etti.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Azerbaycan Ukrayna Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title