Haberler

Türkeş Çorlu'da Anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) merhum eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 16.yıl dönümü dolayısı ile Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından mevlit okutulup pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) merhum eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 16. yıl dönümü dolayısı ile Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından mevlit okutulup pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

MHP Çorlu İlçe Teşkilatı Başkanı Hasan Uzun ve teşkilat yöneticileri Süleymaniye Camii avlusunda MHP'nin eski genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 16. yıl dönümü nedeniyle cemaate pilav ve ayran ikramında bulundu.

Alparslan Türkeş'in 16. ölüm yıl dönümünde tarifi imkansız duygular içerisinde olduklarını belirten MHP Çorlu İlçe Başkanı Hasan Uzun: "Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in hakka yürüyüşünün üzerinden 16 yıl geçti. Türkiye'nin bugün içerisinde bulunduğu sancılı süreç merhum liderimizin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha net biçimde ortaya koyuyor. Alparslan Türkeş hayatını kaybetti ancak ömrünü, milletini yüceltme davasına ve Türkiye'nin kutlu geleceğine adayan Başbuğumuz, Türkiye'nin geleceğine ışık tutmaya devam ediyor." diye konuştu.

Merhum Alparslan Türkeş anısına Süleymaniye Camiinde mevlit okuttuklarını da kaydeden Hasan Uzun, "Mevlitten ve öğle namazından çıkan cemaatimize bin 500 kişilik olarak hazırladığımız pilav ve ayran ikramında bulunduk" dedi.

04.04.2013 18: 45: 08

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş Hasan Uzun Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title