Haberler

Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Kılıç Açıklaması

"Tüm Türkiye'yi fiberle tanıştırıyoruz"

Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Haktan Yaşar Kılıç, tüm Türkiye'yi fiberle tanıştırdıklarını söyledi.

Kılıç, Türk Telekom Genel Müdürlüğünce "İller Yarışıyor" programı kapsamında Diyarbakır İl Müdürlüğünün Ağustos ayı birincisi olması nedeniyle, il binasında düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, kurumun hedef ve vizyonunu anlattı.

Yaklaşık 21 bin 500 çalışanıyla müşterilerine daha fazla ve kaliteli hizmet sunmayı hedeflediklerini anlatan Kılıç, "Türkiye'de yaklaşık 18 milyon hane var ve bu hanelerin önemli bir kısmında 16 milyon civarı müşterimize sabit ev telefonu hizmeti sunuyoruz. Ayrıca 7 milyonu aşkın müşterimize sabit geniş bant internet hizmeti sunuyoruz. Bu anlamda Türkiye'nin lideriyiz ve telekom alanındaki büyük şirketler de zaten en büyük müşterimiz. Çünkü Türkiye'nin telekom altyapısının sahibiyiz" dedi.

"Bütün illeri fiberle bağlıyoruz"

Kılıç, Türk Telekomun teknolojinin öncüsü ve Türkiye'nin devamlı, en yeni, en gelişmiş teknolojilerle buluşturan bir şirket olduğunu belirterek, müşterilerine daha iyi hizmet ile müşteri dostu tarifeler sunmayı amaçladıklarını anlattı.

Ev telefonu hizmetine değer katabilmek için çok avantajlı tarifeleri bulunduğunu, ev telefonunda akşam 7'den sabah 7'ye kadar konuşmanın bedava olduğunu hatırlatan Kılıç, şunları kaydetti:

"Şu an tüm Türkiye'yi fiberle tanıştırıyoruz. Tüm Türkiye'yi baştan sona fiberle örüyoruz. Bütün illeri fiberle bağlıyoruz. Dünyanın etrafını dört defadan fazla dolanacak kadar, 170 bin kilometreden çok fiber döşemiş duramdayız. Bu sayede Türkiye'de 18 milyon hanenin 2,2 milyon hanesine ve binasına kadar internet götürmüş durumdayız. Sokağına kadar fiber götürdüğümüz 5,5 milyon hane var. Bu çalışma devam ediyor. Türkiye, tüm müşterilerimiz, her zaman iletişim teknolojisinde en yüksek ne varsa tanışmaya devam edecek."

Konuşmaların ardından Kılıç, Diyarbakır'ın başarı kupası ve plaketini İl Müdürü Erhan Balık'a verdi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Güncel

Türk Telekom Yaşar Kılıç Diyarbakır Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title