Haberler

Türk Tabipleri Birliği, Seda Sayan'a konuk olan Opr. Dr. Banu Küçükpolat için inceleme talebinde bulundu

Güncelleme:

Seda Sayan'ın programında roman havasında dans eden Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Banu Küçükpolat, sosyal medyanın gündemine oturdu. Küçükpolat'ın dansıyla bir anda popüler olmasının ardından Türk Tabipleri Birliği, doktor için inceleme talep etti.

Sabahın Sultanı Seda Sayan programına konuk olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Banu Küçükpolat, canlı yayında roman havasıyla göbek attı. Küçükpolat'ın dansı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Sayan ise dakikalarca alkış tuttu. Dansın kısa sürede viral olmasının ardından Türk Tabibler Birliği harekete geçti.

İNCELEME TALEBİNDE BULUNULDU

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Op. Dr. Küçükpolat hakkında inceleme talebinde bulundu. TTB tarafından yapılan açıklamada "Sabahın Sultanı Seda Sayan" adlı televizyon programında konuk olan Op. Dr. Banu Küçükpolat'ın tıbbi deontoloji ve hekimlik meslek etiği kuralları ışığında disiplin işlemleri yönünden değerlendirilmesini ve sonucundan tarafımıza ve ilgililerine bilgi verilmesini bekleriz" denildi.

Türk Tabipleri Birliği, Seda Sayan'a konuk olan Opr. Dr. Banu Küçükpolat için inceleme talebinde bulundu

"İNCELEME KARARININ DANSLA İLGİSİ YOK"

Habertürk'te yer alan habere göre, TTB, Küçükpolat hakkındaki inceleme talebinin dans etmesiyle ilgili olmadığını, yayının olduğu gün taraflarına birtakım şikayetlerin geldiği olduğunu açıkladı. Alınan şikayetlerin sebebinin, hekimin dans etmesiyle ilgili olmadığı; programın Op. Dr. Banu Küçükpolat'ın reklamına dönüştürülmesi olduğu belirtildi.

Değerlendirmenin etik ilkeler kapsamında olduğu ifade edilirken, yasak olmasına rağmen hekimin kendi reklamını yaptığı öne sürülerek Seda Sayan'ın, "Ben olsam bu doktora giderim, bence siz de gidin" gibi ifadelerinin şikayete konu olduğu bildirildi.

Türk Tabipleri Birliği, Seda Sayan'a konuk olan Opr. Dr. Banu Küçükpolat için inceleme talebinde bulunduOpr. Dr. Banu Küçükpolat

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Seda Sayan Star Tv Haberler

500

Yorumlar (4)

Eray Içkaya:

HERŞEYDEN ÖNCE İNSAN ROMAN DA OYNAR GÖBEK TE ATAR . İNSAN DOĞASINDA ÜZÜLMEK GÜLMEK EĞLENMEKTE VARDIR . İNSANI İNSAN YAPAN DUYGULARIDIR . EL AYAK OLSA ORANGUTANDA DA EL AYAK VAR . DUYGULARI GEREĞİ İSTEDİĞİNİ YAPMIŞ SİZE NE

148
104
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Neyi inceleyecekler? Roman Havası oynayıp oynayamadığını mı? Allah aşkına bırakın doktorları kendi haline. Zaten memlekette doktor kalmadı. bırakın görevini yapan doktorların özel hayatlarına müdahale etmeyi!!!

143
95
yanıtYanıtla
Engin Küçükşengün:

Ne olmuş yani. İki göbek attıysa. İyi yapmış. En azından okadar kitap okumaktan fırsat bulup göbek atmayıda ögrenmiş

32
6
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

Doktorlugun bir itibari var

4
28
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title