Haberler

Türk Kızılayı Bayrampaşa Şubesi, Çocukları Şenlikte Buluşturdu

Türk Kızılayı Bayrampaşa Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı, ilçede yaşayan çocuklar için ’Çocuk Şenliği’ etkinliği düzenledi.

Türk Kızılayı Bayrampaşa Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı, ilçede yaşayan çocuklar için 'Çocuk Şenliği' etkinliği düzenledi. 12 ilkokuldan 150 çocuk, şenlikte doyasıya eğlendi.

Türk Kızılayı Bayrampaşa Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı, ilçede faaliyet gösteren 12 ilkokuldan 150 öğrencinin katıldığı 'Çocuk Şenliği' programı düzenledi. Yücel Çakmaklı Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in eşi Melahat Aydıner, Bayrampaşa Türk Kızılayı Şube Başkanı Okan Aysu, Bayrampaşa Türk Kızılayı Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Aydıner, çok sayıda çocuk ve aile katıldı.

Gün boyu çocuklar için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği programda çocuklar deve-cüce, mendil kapmaca, köşe kapmaca gibi geleneksel oyunlar oynadı. Ailelerin de eşlik ettiği oyunlar, renkli görüntüler oluşturdu. Program sonunda ise Türk Kızılayı Bayrampaşa Şubesi Gençlik Kolları tarafından mini bir konser verildi. Türk Kızılayı Bayrampaşa Şubesi Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Aydıner de gençlik Kolları'nın sahne performansına eşlik ederek şarkı söyledi. Öte yandan şenliğe katılan çocuklara, Bayrampaşa Türk Kızılay'ı Kadın Kolları Başkanlığı tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

"BAYRAMPAŞA KIZILAY ŞUBEMİZİ TEBRİK EDİYORUM"

Çocukların ve gençlerin, geleceği şekillendirecek mimarlar olduğunu belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Türk Kızılayı, ülkemizin en önemli yardım kuruluşudur. Her ilçede de örgütlenmiş dernekleri vardır. Bu vasıtayla da başta yangında, depremde, selde her türlü felakette Kızılay yardıma koşmaktadır. Yine aynı şekilde ana kademenin dışında da gençlik kollarının yanında bir de kadın kolları vardır. Bugün de kadın kolumuzun, Bayrampaşa şubesinin çocuklarımıza yönelik yapmış olduğu güzel bir etkinlikteyiz. Burada çocuklarımızla ilgili başta ebru sanatı olmak üzere, bir takım animasyonları çocuklarla birlikte yapacaklar ve çocukları mutlu edeceğiz. Kızılayımızın görevi de zaten budur. Onlara daha çok yaklaşma, onlarla sinerji kurmak, onları geleceğe doğru yönlendirmek. Bu nedenle Bayrampaşa Kızılay Şube'mizi ben tebrik ediyorum. Bu vesileyle de onlara başarılar diliyorum. Katılan bütün yavrularımızı da yürekten tebrik ediyor ve hepsini Allah'a emanet ediyorum" diye konuştu.

"ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNDE TEBESSÜM OLUŞTURMAK İSTEDİK"

Türk Kızılayı Bayrampaşa Şubesi Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Aydıner ise, "Çok heyecanlıyız. Çocuklarımızın heyecanına bizler de ortak oluyoruz ve mutluyuz. İnşallah çocuklarımızın yüzünde ufak da olsa bir tebessüm oluşturabilirsek, bizim için bu iş olmuştur. Amacımızda bu zaten. İnşallah güzel bir program yapıp tamamlayacağız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atila Aydıner Türk Kızılayı Bayrampaşa Kızılay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title