Haberler

Turgutlu'ya Yeni Emniyet Müdürlüğü Binası

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Yapılması Planlanan Yeni Emniyet Müdürlüğü Binası İçin Protokol İmzalandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yapılması planlanan yeni Emniyet Müdürlüğü binası için protokol imzalandı.

Mevcut binası yetersiz olduğu için yeni bir hizmet binasına ihtiyaç duyan Turgutlu Emniyet Müdürlüğü için, bir süredir yapılan araştırmalar sonucunda Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Meslek Yüksek Okulu'na (MYO) ait 12 bin metre karelik alan uygun görülmüştü. Alan Turgutlu Belediyesi'ne devredilerek söz konusu Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası projesinin burada uygulanması kararlaştırıldı. Çalışmayla ilgili belediyede protkol gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer'in de hazır bulunduğu toplantıda, Belediye Başkanı Serhat Orhan ile İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir yeni bina için protokol imzaladılar.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan törende bir açıklama yaparak, "Turgutlu'da artık çıta yükseldi. Belediyemiz tarafından yaptırılan Adliye Sarayı gibi Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünü de yaptırmak için kolları sıvadık. İçişleri Bakanımız Sayın Beşir Atalay'dan bu konu ile ilgili destek sözü aldık. Emniyet Müdürümüz Nesim Gezer de en çok çalışanlardan biridir. Kendisine de teşekkür ederim. Umuyorum çok kısa süre içerisinde ortaya çok güzel bir eser çıkacak. Turgutlu Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımız aralıksız olarak sürecek." dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer ise "Turgutlu'ya ilk geldiğimde Emniyet Müdürlüğü binasının oldukça yetersiz olduğunu gördüm ve vakit kaybetmeden sorunu çzömek için girişimlere başladık. Soma Emniyet Müdürlüğü dönemimde buna benzer bir çalışma ile Soma'ya modern bir emniyet müdürlüğü binası kazandırmıştık. Şimdi sıra Turgutlu'da. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vereceğiz. Bu işin gerçekleşmesinde büyük emek sarf eden Belediye Başkanı Serhat Orhan'a çok teşekkür ederim." diye konuştu.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Turgutlu Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılacak yeni Emniyet Müdürlüğü binasına karşılık mevcut İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait 7 bin 500 metrekare arsa ve Atatürk Bulvarı girişinde bulunan polis lokali Turgutlu Belediyesi'ne devredilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak son kontrollerin arından binanın yapımına başlanacak. 12 bin metrekarelik arsanın 4 bin 511 metrekaresine yapılacak olan yeni Emniyet Müdürlüğü içerisinde polis lokali, lojmanlar ve polis evi yer alacak. Binanın yaklaşık 3 milyon YTL'ye mal olması bekleniyor.

(İU-MY-ÖA) 07.06.2008 13:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title