Haberler

Tüm Hastane Çalışanı Kazada Yaşamını Yitiren Arkadaşına Ağladı

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki trafik kazasında yaşamını yitiren hemşire Belgin Atış için iş arkadaşları anma programı düzenledi.

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki trafik kazasında yaşamını yitiren hemşire Belgin Atış için iş arkadaşları anma programı düzenledi.

Atış'ın görev yaptığı özel hastanede bir araya gelen arkadaşları adına konuşan başhekim Yasin Doğrusoy, çok büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Kalp krizi geçiren bir hastayı Van'a götürmek için ambulansın hastaneden çıkış yaptığını anlatan Doğrusoy, şöyle konuştu:

"Dün saat 17.30 sıralarında hastanemizin ambulansı kalp krizi geçirmiş bir hastayı Van Yüzüncü Yıl Tıp Fakültesine götürürken karşı yönden gelen bir araçla çarpıştı. Bu elim trafik kazasında hemşiremiz Belgin Atış ile hastamız Bayram Güler ve diğer araçta bulunan Abdülkerim Türk ile eşi hayatını kaybetti. Ambulans şoförümüz Üstün Ölekli ile hasta yakını Ziya Güler yaralandı. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ömrünü insanların acısını dindirmeye adamış olan tüm sağlık personelinin başı sağolsun."

Üstün Ölekli'nin kullandığı içerisinde hasta bulunan özel bir hastaneye ait 13 AV 943 plakalı ambulans, Tatvan-Van karayolunun 45. kilometresinde sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 13 AZ 779 plakalı kamyonetle çarpışmış, kazada, ambulanstaki kalp hastası Bayram Güler ve hemşire Belgin Afiş ile kamyonetteki 2 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Bayram Güler Bitlis Tatvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title