Haberler

Tuğba Özay: Evlendiğim Gece Kendini Alkole Vuranlar Oldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Survivor'da yarışan ve yaptığı çıkışlarla adından söz ettiren Tuğba Özay, Posta gazetesinden Oya Çınar'a verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Son dönemlerde yumurtalarını dondurduğu haberleriyle gündeme gelen Özay, "Evlendiğim gece kendini alkole vuran hayranlarımı, gözyaşlarıyla, 'Neden evlendin?' diye hıçkıranları biliyorum" dedi.

İşte Tuğba Özay ile yapılan röportaj;

- Taze haberle başlayalım. Yumurtalarınızı dondurma kararı almışsınız...

Zaman hızlı ilerliyor. Ne zaman aşık olup evlenmeye karar veririm bilemediğimden kendimi garantiye almak istedim.

- Son görüşmemizde, "Dünya bu haldeyken çocuk yapmam" demiştiniz. Fikriniz neden değişti?


Bir gün istersem seçim hakkı bende olmalı diye düşündüm.

- Size bu duyguyu yaşatacak bir erkek hiç çıkmadı mı karşınıza?

Çıkmaz olur mu! Evliyken dış gebelik yaşadım. İtalya'da ölümden döndüm. Onun dışında da istediğim oldu ama kısmet olmadı diyelim.

"ÖZGÜRLÜĞÜME DÜŞKÜNÜM"

- Bağlanma sorununuz olabilir mi?

Kova burcuyum, özgürlüğüme çok düşkünüm. Özgürlüğü sevdiğim adamla paylaşmak isterim ama o da çok mümkün olmuyor. Beraber olacağım adam beni kısıtlamamalı.

- Kısıtlanmaktan kastınız ne?

Tabii ki, "Dilediğim gibi gezerim, gecelere akarım" değil. Ama benim gibi çok sevilen, her gittiği yerde ilgi odağı olan biri için bağlanmak kolay değil.

- 20'li yaşlarda da böyle mi düşünüyordunuz?

Hayatım çok yakışıklı adamların arasında geçti. Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit, Tolgahan Sayışman... Hepsini kuliste yarı çıplak görüyordum. Ama hiçbirine nefsim uyanmıyordu.

"DUŞTAN ÇIKINCA SEKSİ OLURUM"

- Hangi halinizi seksi bulursunuz?

Duştan çıktığımda ve uyandığımda, dudaklarımın hafif şişkin, saçlarımın dağınık hali seksidir. İlle topuklu ayakkabı, dar giysi şart değil.

- Erkekte en çok neye dikkat edersiniz?

Gözlerinden ellerine, ses tonundan kokusuna kadar her şeyine bakarım.

- Hayatınızda niye kimse yok?

Talep çok ama seçim yapmakta zorlanıyorum. Yakışıklı olsa beyni boş oluyor, beyni dolu olsa boyu kısa kalıyor. Kimseyi beğenmeye beğenmeye toprak olup gideceğim, korkarım.

- Libidonuz düşük olabilir mi?

Yoo! Libidosu gayet yüksek bir kadınım (gülüyor). Çok sağlıklıyım. Aşk kadınıyım. Güzel adam severim. Eşimden de belli değil miydi zaten!

"EVLENDİĞİM GECE HAYRANLARIM KENDİNİ ALKOLE VURDU"

- Siz de zorlanıyor musunuz?

Evlendiğim gece kendini alkole vuran hayranlarımı, gözyaşlarıyla, "Neden evlendin?" diye hıçkıranları biliyorum. Halk bizi sahipleniyor. Bazılarımız bunu taşıyamıyor.

- Evlilik şöhrete zarar veriyor mu gerçekten?

Bize zarar veriyor. Kıvanç evlendi, Kenan evlendi, Tarkan evlendi. Ama sevenlerimiz çok üzülüyor. Bunalıma girenler oluyor.

- Bunlar şımartıyor mu sizi?

Şöhret olmamak nedir, onu bilmiyorum ki! Küçük yaşta şöhret oldum. Belki sonradan olsam, şımarırdım.

- Tiyatro da yapıyorsunuz...

İki tiyatroda oynuyorum: 'Kocamın Nişanlısı' ve 'Altı Üstü Komedi' devam ediyor. Ramazan'da 'Ramazanda Cümbüş' adlı bir müzikal yapacağız. Sürekli çalışıyorum.

"MÜZİKTE HAKETTİĞİM YERDE DEĞİLİM"

- Müzikte iddialı mısınız?

İddialıyım ama hak ettiğim yerde değilim. Kaç kişi gösterebilirsiniz, benim gibi beste yapan, söz yazan, çok iyi dans eden. Ama benim arkamda kimse yok. Kendi gücümle, çok şükür aslanlar gibi ilerliyorum.

- 'Bakkal müziği' benzetmesi vardı bir de...

Valla kusura bakmasınlar. Onların önyargıları. Benim şarkılarım herkese hitap eden şarkılar. İçinde müthiş yaşanmışlıklar, duygular var. Ama Türkiye'de böyle... Yabancı yapar alkışlarız. Kendi vatandaşımız yapar, değerini ancak öldükten sonra veririz.

"SEVDİĞİM ADAMIN AYAKKABISINI ÖNÜNE KOYARIM"

- İlişkide anaç mısınızdır?

Fazlasıyla. Ayakkabısını önüne koyarım, boyarım. Tüm düzenini sağlarım. Ama bunları yapıyorum diye şımarmayacak. Şımarırsa yol veririm. Benim ne aşkımla ne zekamla baş edilir. Yeri gelir leydi yeri gelir külkedisi olurum. Ama finalde hep prenses olmalıyım.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuğba Özay İtalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title