Haberler

Trakya Üniversitesi'nden Sınır Ötesi İş Birliği

Malezya Mara Teknoloji Üniversitesi (Universiti Teknologi Mara) Muhasebe Bölümünden Doç. Dr. Roshima Said, Kitle İletişimi Bölümünden Dr. Roziya Abu ve Kanada Mount Allison Üniversitesi Sosyal Bilimler Dekanı Prof. Dr. Nauman Farooqi, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.

Malezya Mara Teknoloji Üniversitesi (Universiti Teknologi Mara) Muhasebe Bölümünden Doç. Dr. Roshima Said, Kitle İletişimi Bölümünden Dr. Roziya Abu ve Kanada Mount Allison Üniversitesi Sosyal Bilimler Dekanı Prof. Dr. Nauman Farooqi, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kıymet Tunca Çalıyurt ve Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz da bulundu.

Malezya Mara Teknoloji Üniversitesi Kitle İletişimi Bölümünden Dr. Roziya Abu; özellikle çeltik fabrikalarını kapsayan bir gezi düzenlediklerini belirterek Malezya ve Türkiye'de pirinç üretimi kıyaslandığında Türkiye'deki üretimin daha teknolojik olduğunu belirtiler.

Malezya Mara Teknoloji Üniversitesi (Universiti Teknologi Mara) Muhasebe Bölümünden Doç. Dr. Roshima Said, düzenleyecekleri inovasyon ve dizayn konulu proje yarışmasında Trakya Üniversitesi ile iş birliği içerisinde olmak istediklerini belirtti.

Toplantıda Malezya'nın dil eğitiminde uygun kurs ücretleri, güvenli ortamı ve Türkiye'ye benzer yaşam tarzından dolayı öğrenciler için oldukça cazip bir seçenek olduğu belirtildi.

Kanada Mount Allison Üniversitesi Sosyal Bilimler Dekanı Prof. Dr. Nauman Farooqi, Kanada'da akademisyenler ve öğrenciler için dil eğitimi programları ve girişimcilik konulu yaz okulları düzenlenebileceğini söyledi.

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da "Birbirimize ihtiyacımız var, ortak kültürlerimiz mevcut, imkanlarımızı paylaşmak için hazırız. Ortak projeler geliştirerek bilimsel anlamda mevcut ilişkilerimizi devam ettirmek ve geliştirmek istiyoruz" dedi. Toplantı sonunda Mara Teknoloji Üniversitesi ile ikili protokol imzalandı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trakya Üniversitesi Malezya Mara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title