Haberler

Traktör sürücülerine reflektör bilgilendirmesi

Güncelleme:

Traktör sürücülerine reflektör bilgilendirmesi Manisa'nın Alaşehir ilçesinde traktör sürücülerinin yoğun olarak kullandığı Akkeçili yolunda uygulama yapan ekipler hem sürücüleri bilgilendirdi hem de reflektör dağıtımı gerçekleştirdi.

Traktör sürücülerine reflektör bilgilendirmesi

MANİSA - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde traktör sürücülerinin yoğun olarak kullandığı Akkeçili yolunda uygulama yapan ekipler hem sürücüleri bilgilendirdi hem de reflektör dağıtımı gerçekleştirdi. Ekiplere Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun da eşlik etti.

Alaşehir Bölge Trafik Denetim İstasyon Amirliği ekipleri traktörler üzerinde reflektör denetimi yaparak eğitim sürücülere eğitim verdi. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve Bölge Trafik Amiri Nedim Uslu'nun da katıldıkları uygulama eğitiminde sürücülere ikramlarda bulunularak reflektör verildi.

Alaşehir – Salihli Karayolu Akkeçili Mahallesi bölgesinde yapılan uygulamada karayolunda seyreden traktörler üzerinde çalışmalar yapıldı. Çalışmada traktör sürücülerine ehliyet, ruhsat, sigorta gibi sorgular yapılırken, reflektör ve koruma bulundurulması uyarısında bulunuldu. Yol kenarına üzerinde 'Sayın traktör sürücüleri reflektör tak, görünür ol', 'Güvenli kullan, kabin veya emniyet çerçevesi kullan', 'Emniyetini kullan, sevenlerini üzme' gibi sloganlar yazılı afişler ve kaza yapan traktörlerin fotoğrafları ile sürücüler uyarıldı.

Bölge Trafik Amiri Nedim Uslu, "Memleketimiz çiftçilikle uğraşan bir bölge. Traktörü her zaman kullanıyoruz. Traktör bizim can damarımız. Traktörlerimizle gece gündüz çalışıyoruz. Römorklara ve arkaya takılan iş aletlerimize reflektör takarsak, devamlı görünür olur. Gece gündüz arkamızdan gelen araçlar bizleri görebilir. Kazalara meydan vermeyiz. Geceleri arkadan gelen araçlar son anda fark ediyor, o zaman iş işten geçiyor. Dolayısıyla traktörlerimizin arkasında reflektör, yaşam üçgeni, kabin mutlaka bulundurulmalıdır." dedi.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ise, "Traktörlere takacağımız reflektör hem sizlerin can ve mal güvenliği, hem araç kullanan diğer sürücülerin can ve mal güvenliği açısından çok önemlidir. Sizlerin bu konuda daha dikkatli olmanız gerekiyor. Özellikle bölgemizde iş sezonu başladı. Trafik hareketi arttı. Yaz boyunca trafikte yoğunluk artacaktır. İş sezonu nedeniyle gece gündüz iş yoğunluğu yaşanacaktır. Sizlerin de bu yoğunlukta trafik kurallarına daha çok riayet etmeniz gerekiyor." diye konuştu.

Uygulamada reflektör verilen çiftçilerden Selamettin Karazeybek, "Bu uygulamalar bizim yararımıza. Bizim için daha iyi bizim sağlığımızı düşünerek uygulama yapıyorlar." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Abdullah Uçgun Alaşehir Manisa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title