Haberler

    Trabzonspor-Legia Varşova | Maç Özeti ve Golleri

    UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Trabzonspor, Legia Varşova'ya 1-0 mağlup oldu. Trabzonspor- Legia Varşova maçının özeti ve gollerini Eurosport.com Türkiye aracılığıyla izleyin.

    Trabzonspor- Legia Varşova | MAÇTAN DAKİKALAR

    5. dakikada Mehmet Ekici orta sahadan aldığı topla biraz ilerledikten sonra yaklaşık 30 metreden kaleye şut çekti ancak meşin yuvarlak auta çıktı.

    14. dakikada Jodlowiec, saha taraftan aldığı topla cezaalanına girerken, Papadopoulos son anda yatarak topu uzaklaştırdı.

    15. dakikada Mehmet Ekici'nin pasında ceza sahasının önünde topla buluşan Cardoza'nın vuruşunda top kaleci Kuciak'ta kaldı.

    16. dakikada Jadlowiec'in uzun pasında defansın arkasında topla buluşan Kucharczyk, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Onur Kıvrak'ın solundan ağlarla buluşturdu: 0-1

    36, dakikada Cardoza ceza alanı önünde meşin yuvarlağı Mehmet Ekici'nin önüne bıraktı. Mehmet Ekici'nin vuruşunda top az farkla auta gitti.

    42. dakikada karşılaşmanın hakemi Viktor Kassai, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodciz'i itirazları nedeniyle tribüne gönderdi.

    Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Legia Varşova'nın 1-0 üstünlüğünde sona erdi.

    Halilhodzic tribüne gönderildi


    Karşılaşmanın 16. dakikasında Legia Varşova forması giyen Michal Kucharczyk, kaydettiği gol ile takımını 1-0 öne geçirirken golün hemen öncesindeki pozisyonlar tartışma konusu oldu.

    Gol pozisyonu öncesinde orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Trabzonsporlu oyuncular faul beklerken, karşılaşmanın Macar hakemi Viktor Kassai aynı fikirde olmadı ve devam kararı verdi. Söz konusu pozisyonun devamında savunma arkasında sarkan Michal Kucharczyk'ın topla buluştuğu anda ise bu kez de ofsayt itirazı geldi ancak Kassai yine devam dedi.

    PENALTI VERİLMEDİ, HALILHODZIC ATILDI!


    Trabzonspor cephesi, henüz bahsi geçen tartışmalı kararların gerginliğini üzerinden atamadan yaşanan bir başka pozisyon ise Boşnak teknik adamı iyice çileden çıkardı.

    Trabzonspor forması giyen Majeed Waris'in, Legia Varşova kalecisi Dusan Kuciak'ın müdahalesi ile ceza alanı içerisinde yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekleyen deneyimli teknik adam, mücadelenin hakemi Viktor Kassai'nin bir kez daha devam demesi ile çılgına döndü.

    Pozisyonun devamında Legia Varşova lehine çalınan faul düdüğü ise bardağı taşıran son damla oldu ve Vahid Halilhodzic'in itirazlarının şiddeti bir hayli arttı. Deneyimli teknik adamın itiraz tarzını oyun kuralları dışında bulan Viktor Kassai, Vahid Halilhodzic'i tribüne gönderdi.

    MAÇTAN NOTLAR


    Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştığı Legia Varşova maçında tüm yabancı oyuncularına 18 kişilik kadroda yer verdi.

    Bordo-mavili takımda, sakatlığı nedeniyle bu hafta sadece bir antrenmanda takımla çalışan Yatabare, bu maçta yedek kulübesinde otururken, diğer 7 futbolcu ise ilk 11’de saha çıktı.

    Trabzonspor’un ilk 11’inde Türk oyuncu olarak sadece Onur, Musa, Mehmet Ekici ve Fatih Atik görev yaptı. Yedek kulübesinde ise oturan 7 futbolcudan 6'sı ise Türk oyunculardan oluştu.

    Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Legia Varşova karşısında ilk 11'de, ligdeki Kasımpaşa maçında farklı olarak Yusuf Erdoğan’ın yerine Fatih Atik’i oynattı.

    Sakatlığı nedeniyle bu sezon yeterince forma şansı bulamayan Bosingwa, 6 maç aradan sonra Legia Varşova müsabakasıyla sahalara döndü.

    En son UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov’a karşı oynanan maçta forma giyen Bosingwa, yaklaşık 40 gün sonra yine bir Avrupa kupası maçında forma giyme şansı yakaladı.

    Eski başkan unutulmadı


    Trabzonspor Kulübü'nün kurucu üyelerinden ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy, karşılaşmada unutulmadı.

    Hüseyin Avni Aker Stadı maraton tribününe, “Bu kulübün temellerinde ve yükselmesinde büyük katkıları olan kurucu üyemiz ve ilk başkanımız Ali Osman Ulusoy’un mekanı cennet olsun” yazılı pankart asıldı.

    Ulusoy'un vefatı nedeniyle iki takım da kollarına siyah bant taktı. Karşılaşma öncesinde Ulusoy için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

    Viktor Kassai'nin her iki pozisyon hakkında çaldığı düdükler Trabzonsporlu futbolcular ve bordo mavili yedek kulübesinden büyük tepki alırken, itirazların şiddetini arttıran Vahid Halilhodzic, ilk uyarısını aldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Legia Varşova Viktor Kassai Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title