Haberler

Trabzon Otomobiliyle Uçtuğu Derede Kaybolan Sürücü Aranıyor Hd

Trabzon'un Maçka ilçesinde otomobiliyle uçtuğu derede akıntıya kapılarak, kaybolan sürücü Üçel Öztürk'ü (53) arama çalışmaları 4'üncü gününde de sürüyor.

Trabzon'un Maçka ilçesinde otomobiliyle uçtuğu derede akıntıya kapılarak, kaybolan sürücü Üçel Öztürk'ü (53) arama çalışmaları 4'üncü gününde de sürüyor. Kazanın olduğu bölgede bekleyen Üçel Öztürk'ün ağabeyi Güven Öztürk, kardeşinin biran önce bulunması için ekiplerin sayısının artırılmasını istedi.

Kaza, 1 Haziran Cuma günü saat 01.30 sıralarında, Maçka ilçesi Sümela Manastırı yolunda meydana geldi. Üçel Öztürk, 61 VL 595 plakalı otomobili ile Maçka Deresi'ne uçtu. Kazada, sürücü akıntıya kapılarak, derede kayboldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri kayıp sürücüyü aradı; ancak yapılan arama çalışmalarına rağmen Öztürk'e ulaşılamadı. Gece yarısı ara verilen arama çalışmalarına, sabah saatlerinde yeniden başlanırken, bölgeye Jandarma ve AFAD ekipleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığı Dalış Timi de gelerek, çalışmalara katıldı.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Kazada yuvarlandığı uçurumda kayalara çarpan otomobil ise halatlara bağlanıp, bulunduğu dik yamaçtan çıkarıldı. Ekipler, kazada hurdaya dönen otomobilin kayıp sürücünün bulunması için başlatılan arama çalışmasına 4'üncü günde de devam etti. Jandarma ve AFAD ile Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, uçurumun olduğu zorlu arazi koşularında kazanın meydana geldiği yerden başlayarak, dere boyunca kayıp sürücü Üçel Öztürk'ü arıyor.

'ÖLÜ YA DA DİRİSİNİ İSTİYORUZ'

Derede akıntıya kapılarak kaybolan sürücü Üçel Öztürk'ün ailesi de kaza yerinden ayrılmıyor. Ekiplerle görüşerek bilgi alan aile bölgede bekleyişini sürdürürken, sürücü Üçel Öztürk'ün ağabeyi Güven Öztürk kardeşinin izine rastlanılmadığını söyledi. Güven Öztürk, Kardeşim, yolcu bırakmış dönüş yolundaydı. 19.10'da telefonla çocuğunu aradı ve 'Geliyorum, iftarı birlikte yapacağız' dedi. Bu saatten sonra kendisinden haber alamadık, defalarca aramamıza rağmen telefonla ulaşamadık. Buraya çıktık, arabayı derede gördük ama içinde yoktu. 4 gündür arama çalışmaları sürüyor. Gece gündüz arıyoruz. Her hangi bir ize rastlamadık. Çalışmalarda o kadar yoğun değil. Beklemekteyiz. Ölü ya da dirisini istiyoruz. İmkanımız kısıtlı. Bize tek yardımcı olan AFAD dedi. Su seviyesinin yükseldiği ve şiddetli akıntının oluştuğu derede ekipler, arama çalışmalarına devam ederken, kaybolan Öztürk'ün oğlu Sercan Öztürk de çalışmaların hızlandırılarak babasının bir an önce bulunmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Maçka AFAD Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title