Haberler

Toroslar Belediyesi'nden 'Anneler Günü'nde 20 Bin Çiçek

Mersin'in Alt Birim Toroslar Belediyesi, 'Anneler Günü' Nedeniyle, Annelere Kendi Fidanlığında Yetiştirdiği 20 Bin Çiçek Dağıttı.

Mersin'in alt birim Toroslar Belediyesi, 'Anneler Günü' nedeniyle, annelere kendi fidanlığında yetiştirdiği 20 bin çiçek dağıttı.

Bu hafta sonu kutlanacak olan 'Anneler Günü' öncesinde Toroslar bölgesi başta olmak üzere il merkezindeki tüm resmi ve sosyal kurumlardaki personelin yanı sıra huzurevinde kalan yaşlılara çiçek dağıtan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, tüm annelerin 'Anneler Günü'nü kutladı.

Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü fidanlığındaki üretim tesislerinde belediye personeli tarafından yetiştirilen 20 bin adet çiçeğin dağıtımını gerçekleştiren Tuna, yavrusu için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan annelerin haklarının asla ödenemeyeceğini kaydetti.

Annelerin bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini söyleyen Tuna, toplumsal dayanışmanın ve toplumun temelini ailenin, ailenin temelini ise annelerin oluşturduğunu belirtti. Türk milleti olarak evlat anne ilişkisinin Batı kültürüne oranla daha derin olduğunu ifade eden Tuna, "Batıda çocuklar belirli bir yetişkinliğe ulaştıktan sonra her türlü sorumluluk kendilerine bırakılır. Oysa bizim kültürümüzde ve aile yaşantımızda evlat büyüse de, evlense de, yaşlansa da sağ ya da vefat etmiş annesini unutamaz, ondan ayrı olmayı düşünemez. Ne zaman sıkıntıya düşse ilk aklına gelen annesi olur. Annelerimiz bizler için tüm fedakarlıklara katlanmış ve en değerli varlıklardır. Dinimizde de annelerin önemi ve yeri büyüktür. Dini ve milli anlamda her zaman sevgi ve saygının en büyüğüne layık olan analarımızı unutmamak adına Toroslar Belediyesi olarak bu yıl kendi fidanlığımızda yetiştirdiğimiz 20 bin tane çiçeği annelerimize takdim ederek, bu güzelliği onlarla birlikte yaşıyoruz. Ben tüm annelerin anneler gününü kutluyor, annelerimize sağlıklı ömürler diliyorum" dedi.

(HK-HK-Y) 09.05.2008 16:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title