Haberler

Valimiz Mustafa MASATLI, Merzifon Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısına Başkanlık Etti

Güncelleme:

Merzifon Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı, Valimiz Mustafa Masatlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Merzifon Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı, Valimiz Mustafa Masatlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, İl Genel Meclis Başkanı Zeki Erarslan ve ilimizde faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri yer aldı.

Valimiz Mustafa Masatlı toplantının açılışında yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Sizlerin de bildiği gibi yılda bir kaç defa, İlimizde yapılan ve planlanan hizmetleri değerlendirmek için muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Burada kurum müdürlerimiz kendi alanları ile ilgili çalışmalarından bahsediyor. Muhtarlarımızın mahalleri ya da köyleri ile ilgili bir husus varsa dinliyoruz. Devlet yönetimi içerisinde, ilin yönetim sorumluluğunu üzerine almış herkes burada karşılıklı olarak bir araya geliyor. Sorunlarda bu şekilde çözüme kavuşmuş oluyor.

Ülkemizde bir yönetim değişikliği oldu. Bu yönetim değişikliğindeki temel felsefe, işlerin daha hızlı yürümesi, insanı merkeze alan ve insanın ihtiyaçlarını en üst düzeyde ve etkin bir şekilde yerine getirmektir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Bakanlıklarımız, bununla beraber kurumlarımız, yerelde Valiliğimiz, mülkü idare amirlerimiz, belediyelerimiz, kurum müdürlerimiz ve muhtarlarımız dahil, Devletimizin belirlemiş olduğu politikalar çerçevesinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösteriyoruz.

Bu sistem sayesinde kamu hizmetlerinin işleyişi hızlanmış ve özellikle de dünyayı etkisi altına alan salgın sürecinde tüm ülkelere örnek olacak bir yönetim sergilenmiştir. Salgının olumsuz etkilerine rağmen Ülkemiz gerek büyüme rakamları, gerekse ihracat rakamları bakımından Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırmaktadır. Amasya'mızda da buna paralel olarak sanayi, tarım ve turizm sektörlerinde büyük bir ivme yakalanmıştır. Ülkemizin ve ilimizin gelişimi için katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.

Muhtarlar toplantılarımızı yaptığımızdan bugüne kadar önemli mesafeler aldık. Bu durum bütün ilçelerimiz ve köylerimiz için geçerli. Bugün ve bundan sonra yapılacak muhtarlar toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. " Valimiz Mustafa Masatlı'nın konuşmalarının ardından toplantıda yer alan il müdürleri tarafından kurumlarının çalışmalara ilişkin bilgilendirmeler yapıldı. Toplantının son kısmında ise köy ve mahalle muhtarları kurum müdürlerine sorular yönelterek, köy ve mahallelerinin taleplerini ilettiler.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Mustafa Masatlı Meclis Başkanı Alp Kargı Toplum Haberler

İsrail ve Hamas, esir takası ve ateşkes müzakerelerine yeniden başlıyor

İsrail ve Hamas, esir takası ve ateşkes müzakerelerine yeniden başlıyor

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun mayıs ayından sonra hızlı bir düşüşe geçmesini bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun mayıs ayından sonra hızlı bir düşüşe geçmesini bekliyoruz

Bakmadan Geçme

En kolay Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi başvurusu ve gerekli belgeler Kanser tedavisi gören Fatma Karanfil öldü mü? Fatma Karanfil kimdir, kaç yaşında, eşi kim? YKS deneme sınavı tarihleri: YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman olacak? MEB online deneme ne zaman? Son yılların en iyi bilgisayar oyunları hangileri? İşte dünyanın en iyi oyunları Teşrik tekbirlerinin dinî hükmü nedir, bu tekbirleri kimler ne zaman getirir? Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak?
Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title