Haberler

Kayseri'den kısa kısa

Güncelleme:

Kayseri'de Yahyalı Belediyesi, insanları spora teşvik etmek ve ilçe tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla bisiklet turu düzenledi.

Kayseri'de Yahyalı Belediyesi, insanları spora teşvik etmek ve ilçe tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla bisiklet turu düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan etkinliğe öğrenci ve veliler katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, bu tür faaliyetleri önemsediklerini belirtti.

Bisiklet sürmenin sağlık açısından da önemli olduğunu aktaran Öztürk, şunları kaydetti:

"Bugün etkinliğimize katılarak bizleri mutlu ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra da faaliyetlerimiz devam edecek. Yaz spor okullarımız yakında kayıt almaya başlayacak. Çocuklarınızı kötü alışkanlıklardan korumak için bize güvenin ve gerisini merak etmeyin. Onları kötülüklerden uzak tutarak eğitmek bizlerin önemli bir görevidir. Lütfen çocuklarımıza ilgisiz kalmayalım. Onların ruhsal ve bedensel sağlıklarını her şeyden çok önemsemeliyiz."

Etkinlik sonrası tura katılan 21 öğrenciye çekilişle altın hediye edildi.

Kocasinan'da ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Kocasinan Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle ilçe genelindeki açık alanları ilaçlıyor.

Kocasinan Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri, Dünya Sağlık Örgütü'nün onayladığı yeni nesil U.L.V ilaçlama sistemi ile açık alanlarda ilaçlama yapıyor.

Haşerelere karşı mücadele kapsamında en etkin ve çevreci yöntemi uygulayan Veteriner Müdürlüğü ekipleri, bölgeyi sivrisinek ve karasinek gibi haşerelerden arındırıyor.

Başkan Yalçın muhtarlarla buluştu

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yalçın, Ali Dağı 360 Sosyal Tesisi'nde buluştuğu muhtarlara hizmet ve yatırımları anlattı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yalçın, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde Talas olarak iyi bir sınav verdiklerini belirtti.

Hem kırsal mahallelere hem de merkez mahallelere yönelik yerinde çalışmalar yapıldığını aktaran Yalçın, "Kırsalın işi ayrı, merkezin işi ayrıdır. Mesela kırsalda tarım hayvancılık konuşulurken merkezde kentsel dönüşüm konuşuyoruz. Kırsalı iyi değerlendiremeyen şehri yönetemez. Onun için her iki tarafı da eşit götürmek lazım. Şuradan şu kadar oy gelir, buradan bu kadar oy gelir hesabı yapmak yanlıştır. Bizim öyle bir anlayışımız yok." ifadelerini kullandı.

Kayseri'de "Gökyüzü Gözlem Günleri" başlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Bilim Merkezi'nde "Keşfetmeye Hazır mısın?" sloganı ile "Gökyüzü Gözlem Günleri"ne başlıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, etkinlik, temmuz ayı boyunca her cumartesi saat 20.30'da gerçekleştirilecek.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) destekli 6 bilim merkezinden olan ve bölgeye hizmet eden Kayseri Bilim Merkezi'nde bilime dair konularda etkinlikler ve faaliyetler gerçekleştiriliyor.

Etkinliklerden olan "Gökyüzü Gözlem Günleri" tüm vatandaşlara açık ve ücretsiz yapılacak.

Kayseri'de Sümer Havuzu hizmete açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ bünyesinde faaliyet gösteren ve Sümer Spor Tesisi içerisinde yer alan Sümer Yüzme Havuzu hizmet vermeye başladı.

Sümer Yüzme Havuzu kadın misafirler için bugünden itibaren 12.00-15.00 ve 15.30-18.30 saatleri arasında iki seans olarak hizmet verecek.

Haftanın 7 günü açık olacak olan havuz, 0-4 yaş arası kız ve erkek çocuklar için ücretsiz olacak, öğrenciler 15 lira, yetişkinler 25 lira ücret ödeyecek.

Spor Okulları eğitim saati de 08.30 ile 11.30 olarak açıklandı.

Ayrıca, Sümer Spor Tesisi de 08.00-22.00 saatleri arasında vatandaşların hizmetine açık olacak.

Kaynak: AA / Toplum

Toplum Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title