Haberler

BAŞKAN DEMİRTAŞ BELEDİYE BAŞKANLARINI SIRASIYLA MAKAMINDA AĞIRLADI

Güncelleme:

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR'DEN BAŞKAN DEMİRTAŞ'A NEZAKET ZİYARETİBAŞKAN DEMİRTAŞ BELEDİYE BAŞKANLARINI SIRASIYLA MAKAMINDA AĞIRLADISamsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR'DEN BAŞKAN DEMİRTAŞ'A NEZAKET ZİYARETİ

BAŞKAN DEMİRTAŞ BELEDİYE BAŞKANLARINI SIRASIYLA MAKAMINDA AĞIRLADI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ağırladı. Başkan Demirtaş "Başkanımızı belediyemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Bu vesile ile ilçemizin değerine değer katan projelerimizi değerlendirme fırsatı da bulduk. Nazik ziyaretleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e teşekkür ediyorum" dedi.

"Samsun daha güzel hedeflere hazır"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise" Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş ile şehrimiz için projelendirilen çalışmaları ve güncel konuları değerlendirdik. Samimi ev sahipliği için kendisine teşekkür ediyorum. Samsun daha güzel hedeflere hazır inşallah" ifadelerini kullandı.

"Yerel yönetimlere destek vermeye devam edeceğiz"

Akabinde bir dizi ziyaret için Samsun'a gelen Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar'a eşlik eden Belediye Meclis Üyesi Hayri Atmaca ve beraberindeki heyeti makamında misafir eden Başkan Demirtaş, " Alacam çok güzel bir İlçe, çok değerli ve çalışkan bir Belediye Başkanları var. Karşılıklı istiareler içinde şehrimiz için yerel yönetimlere destek vereceğiz. Tüm Alaçam halkına Başkanımız İlyas Acar nezdinde selamlarımı iletiyorum. " dedi.

"El birliğiyle katkı sunuyoruz"

Samimi sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Demirtaş'ın konukseverliği için teşekkür eden Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, " Zaman zaman düzenlediğimiz istişare toplantılarının yanında, yaptığımız ziyaretlerle de yaşadığımız şehrin sorunlarına çözün noktasında fikir alışverişi yapıyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir ve modern bir ilçe için çalışıyoruz. Hizmetin en güzeline layık olan ilçemize ve hemşehrilerimize el birliğiyle katkı sunuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Necattin Demirtaş Mustafa Demir İlkadım Samsun Toplum Politika Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title