Haberler

Tokat'ta "Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları"

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ’’Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları’’ projesi kapsamında Yazar Süleyman Ragıp Yazıcılar gençlerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları" projesi kapsamında Yazar Süleyman Ragıp Yazıcılar gençlerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Hasbihal Sohbetleri Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları projesi kapsamında Genç Dergisi Yazı İşleri Müdürü ve Uluslararası Genç Derneği Başkanı Süleyman Ragıp Yazıcılar Tokat Gençlik Merkezi Has Odası'nda gençlerle bir araya geldi. Yazar Süleyman Ragıp Yazıcılar; gençlere hayır yarışının bir bayrak yarışı haline getirilmesi, tüm dünyadaki yozlaşmalar ve kötülüklere karşı yapılması gerekenler, yazarlık görüşü, kalem ve kelamın önemi, 15 Temmuz'daki halkın direnişi ve dirilişiyle bir milletin sinesindeki hazinenin ortaya çıkışı, insanlık davası, tevazu, feragat ahlakı, devlet ve millet sevgisi, kültüre sahip çıkılması konularıyla ilgili bilgiler aktardı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen Hasbihal sohbetli program soru cevap bölümü ile sona erdi. Program sonunda İl Müdürü Cemil Çağlar, Yazar Süleyman Ragıp Yazıcılar'a Tokat'a gelişlerinin anısına ilimize özgü yöresel hediyeler takdim etti.

Programa başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar olmak üzere Gençlik Merkezi Müdürü Kazım Elmas, Gençlik Merkezi Koordinatör Müdürü Erol Öktem, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Emin Kasap, İrfan Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Al, Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler yoğun ilgi gösterdi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemil Çağlar Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title