Haberler

Tiski Genel Müdürü Köksal: "Suyun Tüketimini Kontrol Altına Almalıyız Ki Halkımız Susuz Kalmasın"

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, mahallelerde yapılacak olan çalışmaları muhtarlarla bir araya gelerek programlamaya devam ediyor.

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, mahallelerde yapılacak olan çalışmaları muhtarlarla bir araya gelerek programlamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Arsin ilçesinin muhtarlarıyla bir araya gelen Genel Müdür Köksal, bu kez Vakfıkebir ilçesinin mahalle muhtarlarıyla istişarelerde bulundu. TİSKİ Genel Müdürlüğü'nün ilçede gerçekleştirdiği ve sürdürdüğü çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendiren Köksal, uygulanacak olan yeni projeler içinde fikir alışverişinde bulundu. Burada yaptığı değerlendirmede mahallelere sağlıklı ve yeterli içme suyu ulaştırmak ve kanalizasyon problemlerini çözüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini kaydeden Genel Müdür Köksal, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 'Trabzon'u dünyanın en yaşanılabilir 30 kentinden biri yapma' hedefi doğrultusunda TİSKİ Genel Müdürlüğü olarak vazifemizi fazlasıyla yerine getirme gayretindeyiz. Bu kapsamda ilçelerimizde, mahallelerimizde çok ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yüksek bütçeli çalışmalara imza atıyoruz. Bir yandan şehir merkezimizi, ilçe merkezlerimizi çağın şartlarına uygun altyapı ile donatırken bir yandan da kırsaldaki mahallelerimize elimizdeki imkanlar ölçüsünde, sırasıyla hak ettikleri içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarını kazandırıyoruz. Vakfıkebir ilçemizde 3,5 yıl gibi kısa sürede önemli çalışmalar yaptık. Tamamladığımız ve sürdürdüğümüz çalışmaların yanı sıra başlayacağımız projelerle Vakfıkebir'imize çok ciddi kazanımlar sağlamış olacağız" dedi.

TİSKİ Genel Müdürlüğü'nün abonelik çalışmaları hakkında da muhtarları bilgilendiren Köksal, sayaçlı su kulanımının, su sorunu yaşanmaması için hayati bir mesele olduğunu söyledi. 6360 Sayılı Yasa ile köyden mahalleye dönüşen meskün mahallerde normal tarifenin sadece dörtte biri kadar su ücreti alındığını hatırlatan Köksal, "Halkımızın mevcut su kaynaklarından adil bir şekilde yararlanmasının ve kurak dönemlerde susuz kalmamasının yolu aboneli ve sayaçlı su kullanımından geçmektedir. Suyun tüketimini kontrol altına almayız ki halkımız susuz kalmasın. Komşusunun su hakkına saygılı olan herkes sayaçlı su tüketmelidir" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Köksal Vakfıkebir Trabzon Arsin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title