Haberler

Terör Olaylarında Zarar Gören Mahallelerde Alt Yapı Çalışmaları Başladı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde geçen sene yaşanan terör olaylarında alt yapısı zarar gören üç mahallenin alt yapı çalışmasından dolayı geçici bakım yapılmaya başlandı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde geçen sene yaşanan terör olaylarında alt yapısı zarar gören üç mahallenin alt yapı çalışmasından dolayı geçici bakım yapılmaya başlandı.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Silvan Belediyesi, geçen sene Tekel, Mescit ve Konak mahallelerinde yaşanan terör olaylarında zarar gören altyapı çalışmasından dolayı caddelere vatandaşların mağdur olmaması için geçici bakım çalışması yapmaya başladı. İçişleri Bakanlığınca Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Kaymakam Adem Çelik, "Geçen sene ilçemizin Tekel, Mescit ve Konak mahallelerinde yaşanan terör olaylarında çukur kazılarak zarar gören caddelerimize kış olması hasebiyle geçici bakım hizmeti yapılmaktadır. Özellikler Tekel ve Dr. İsmail Beşikçi caddeleri kazılan çukurlardan dolayı altyapı ciddi anlamda zarar görmüştü. Alt yapı çalışmalarının devam ettiği yollarımızda, kış ayı nedeniyle çamur içinde kalan yollarımızı halkımızın mağdur olmaması için geçici mıcır kaplama yaptık. Çok yakında alt yapı çalışmalarının bitmesiyle çalışma yapılan alanların tamamında yol bakım onarımı yapılıp halkımızın hizmetine sunulacaktır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Silvan Konak Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title