Haberler

Terim'in Kadroya Çağırdığı Emre Akbaba: A Milli Takımı Her Zaman Hayal Ediyordum

Güncelleme:

Milli Takım'a davet edilen Aytemiz Alanyaspor'un genç futbolcusu Emre Akbaba, "Her zaman hayal ediyordum ama hayal kırıklığına uğramamak için öyle bir beklenti içine girmedim." dedi.

Aytemiz Alanyaspor genç futbolcusu Emre Akbaba, A Milli Takımımızın 5 Haziran'da Üsküp'te Makedonya ile oynayacağı özel maç ile 11 Haziran'da Arnavutluk'un İşkodra kentinde Kosova ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme karşılaşmasının aday kadrosuna Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından davet edildi. Emre Akbaba, turuncu-yeşilli takımın tarihteki ilk milli futbolcusu olacak.

"İNŞALLAH MAHCUP ETMEM"

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına bugün akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Safet Susic, gözetiminde gerçekleşen antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, daha sonra 2 gruba ayrılarak top kapma çalışması yaptı. Antrenmana kart cezalıları Vagner Love, Tzavellas ve Fernandes katılmadı. Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Emre Akbaba, her Türk futbolcusunun hayali olan A Milli Takım'a seçildiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Daha önce A2 Milli Takımı'na seçildiğini belirten Emre Akbaba, "A Milli Takım bambaşka olacak. O yüzden çok mutluyum. Her zaman hayal ediyordum ama hayal kırıklığına uğramamak için öyle bir beklenti içine girmedim. Bu yönde çalışmalarımı sürdürdüm. Öğrenince inanılmaz mutlu oldum. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e beni seçtiği için teşekkür ediyorum. İnşallah onu mahcup etmem ve devamı gelir" diye konuştu.

TFF RESMİ SİTEDEN DUYURDU

Aytemiz Alanyaspor Kulübü ise Emre Akbaba'nın milli takım aday kadrosuna davet edilmesi üzerine resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı:

"Genç futbolcumuz Emre Akbaba, A Milli Takımımızın 5 Haziran'da Üsküp'te Makedonya ile oynayacağı özel maç ile 11 Haziran'da Arnavutluk'un İşkodra kentinde Kosova ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme karşılaşmasının aday kadrosuna Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından davet edildi. İlk kez A Milli Takım'a davet edilen oyuncumuzu bu başarısından dolayı kutlar, başarılar dileriz" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aytemiz Alanyaspor Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title