Haberler

    Snapchat Oyun Dünyasına El Atıyor: Ortalık Çok Karışacak

    Güncelleme:

    Bir zamanların en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Snapchat oyun dünyasına el atma kararı aldı.

    Bir zamanların en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Snapchat oyun dünyasına el atma kararı aldı. Uzun bir süredir geliştiriciler ile yeni yeni projeler hazırlayan şirketin hedefini büyüttüğü görülüyor.

    Sosyal medya şirketlerinden yazılım firmalarına kadar neredeysen bütün kuruluşlar bir şekilde oyun dünyası ile yolunu kesiştirmeye çalışıyor. Normal şartlarda sadece sosyal medya platformu olarak çalışan Facebook, yine oyuncularla ilgili kendi platformu içerisinde özel değişiklikler yaptı. Amazon gibi bir e-ticaret firması bile, oyun dünyası ile yolunu sosyal platformlarla buluşturdu. Şimdi ise Snapchat oyun dünyası ve bütün oyuncularla bağlantıya geçmek istiyor.

    Snapchat oyun piyasasında daha büyük yer açmak istiyor

    Snapchat tarafından kurulmuş olan Snap Games girişimine oyun geliştiricilerini de dâhil eden şirket, bugün ABD'li oyun devi Zynga ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık ile birlikte oyun dünyasında daha geniş bir yer almaları bekleniyor. Böylece gamer dünyasında kendisine daha büyük bir alan açmak istiyor.

    Şirketin yapmak istediği yenilikler arasında sadece bunlar yok. Geliştirici kitlerine yapılan yükseltmeler ile birlikte, daha zengin üçüncü parti deneyimleri sunuluyor. Bunların arasında son zamanlarda büyük bir dikkat çekmeyi başaran Snap Minis adı verilen yeni bir inisiyatif de bulunuyor. Fakat şimdilik bu sosyal medya devinin gözünü daha çok oyun dünyasına çevirdiği biliniyor.

    Firmanın bildirdiğine göre; Snap Kit'e entegre bir şekilde çalışmalarını devam ettiren 800 geliştirici yer alıyor. Burada toplamda 150 milyon kullanıcı erişim sağlama imkanına sahip. Elbette her şey bu şirket için toz pembe değil. Geliştiricilerle ilgili bazı sorunlar da yaşanıyor. Özellikle de Facebook ve Twitter gibi platformların geliştiriciler hakkında çok fazla destek sunmadığı ve sorunlar yaşadığı biliniyor. Muhtemelen snapchat de yine bu problemli yollardan geçecek. Sizce Snapchat böyle faaliyetleri ile yeniden dikkat çekmeyi başarabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Sosyal Medya Facebook Snapchat Haberler

    AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    Bakmadan Geçme

    13 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 13 Mayıs burç yorumları Burhan Kuzu kimdir? Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Kaan Taşaner hayatı ve biyografisi! Kara Ağaç Destanı dizisi nerede çekiliyor, setleri nerede? Doğruluk mu cesaret mi soruları! DC soruları! Farklı, ilginç, değişik doğruluk mu cesaretlik mi sorularına örnekler Proje okulları atama sonuçları açıklandı mı SON DAKİKA 2024? Öğrenmek için TIKLAYINIZ Filistin BM üyesi mi, BM'ye üye oldu mu? Ayşegül Ovalıoğlu kimdir? Ayşegül Ovalıoğlu hangi partiden, nereli, kaç yaşında? Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Muhsin Şentürk neden çekildi? 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

    Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title