Haberler

    Office 365 Kullananlara Sınırsız Bulut Hediye

    Microsoft bulut depolama servisler arasındaki yarışı kızıştırdı, Office 365 kullanıcılarına sınırsız OneDrive alanı hediye ediyor.

    Microsoft bulut depolama servisler arasındaki yarışı kızıştırdı, Office 365 kullanıcılarına sınırsız OneDrive alanı hediye ediyor.

    Son birkaç ayda son kullanıcıya bulut servisi veren büyük firmaların kapışmalarını merakla izliyoruz. Google, Dropbox, Apple ve Microsoft üstüste gelen fırsatlar ve indirimlerle son kullanıcıyı kendi servislerine çekmeye çalışıyorlar. Yaz ortasında Dropbox 10 Dolar'a 1 terabyte alan vermişti, benzer şekilde Apple da yaz sonunda iCloud fiyatlarını ciddi şekilde düşürmüştü.

    Artık sıra tekrar Microsoft'da, firma Office 365 abonelerine sınırsız OneDrive bulut depolama alanı hediye etmeye karar verdi. Eğer Office 365 Home, Personal veya University paketlerinden birine aboneyseniz, artık dosyalarınızı yer sıkıntısı olmadan istediğiniz gibi yedekleyebileceksiniz. Kurumsal "OneDrive for Business" kullanıcıları ise sınırsız bulut depolama özelliğine daha sonra kavuşacaklar gibi görünüyor.

    Her ne kadar bu sınırsız depo özelliği tüm kullanıcılara yavaş yavaş açılsa bile, eğer aceleniz varsa OneDrive önizleme sitesinden hemen başvuru yapmanız mümkün. Böylece Office 365 kullanıyorsanız sadece ayda 6.99 Dolar ödeyerek hem Office setine, hem de sınırsız alana sahip oluyorsunuz.

    Bir de güvenlik hatırlatması yapalım, her türlü internet servisinde çift adımlı onaylama (two-step verification) seçeneğini kullanmayı unutmayın. Ayrıntılı bilgi için linke tıklayabilirsiniz.

    The post Office 365 Kullananlara Sınırsız Bulut Hediye appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Microsoft Dropbox Google Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title