Haberler

House of the Dragon için son fragman yayınlandı!

Güncelleme:

House of the Dragon için yeni bir yayınlandı. Dizinin ilk sezonu 22 Ağustos'ta yayınlanacak. İşte bilmeniz gerekenler.

Game Of Thrones ve Westeros hayranlarının merakla beklediği House of the Dragon için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Game of Thrones'tan öncesini anlatacak dizi, Targaryen ailesindeki parçalanmayı ele alacak. İşte yeni fragman ve bilmeniz gerekenler tüm detaylar.

House of the Dragon 22 Ağustos'ta HBO Max'te

House of the Dragon yeni fragmanıyla merak uyandırmayı başardı. Yeni fragmanda bol aksiyon ve Westeros dünyasının önemli figürleri yer alıyor. Aksiyon dolu ön gösterimde; ateş püskürten ejderhalar, savaş gemileri ve at sırtında hücum eden zırhlı şövalyelere yer verildi.

Game of Thrones hayranları, 2019 yılından sonra ilk defa Westeros ve Yedi Krallık'a geri dönecek. Yeni dizi 22 Ağustos Pazar günü ilk sezonuyla HBO Max'te yayınlanacak. George R.R. Martin'in "Fire & Blood" kitabından uyarlandığını da hatırlatmak gerekiyor.

https://shiftdelete.net/efsane-dizi-netflixe-geri-donuyor

Game of Thrones son Targaryen'in Demir Taht'ı geri alma mücadelesini anlatmıştı. Yeni dizi ise Targaryen'in tahttan indirilmesine yol açan olayları ele alacak. GoT'un 200 yıl öncesinde geçecek dizi, Jon Snow veya Daenerys'ın öncesini konu edinecek.

Dizide Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno gibi hem yeni hem de Game of Thrones'tan tanıdığımız isimler boy gösteriyor. Yeni dizinin bu pazar HBO Max üzerinden sunulacağını hatırlatalım.

Dizinin yapımcısı Ryan Condal, projenin uzun bir süredir tartışma konusu haline geldiğini söyledi. "Yapmaya başladığımız en eski projelerden biriydi. Bu çok tekrarlanan süreçten geçtiğimiz birkaç kavramsal tasarımcı ile çalıştık" dedi.

Siz House of the Dragon hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Game of Thrones HBO Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title