Haberler

Atlasjet'de PayPal ile Uçma Keyfi

Güncelleme:

Atlasjet, uçuş öncesi yolcularına sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek uluslararası pazarda lider ödeme sistemi PayPal ile ödeme dönemini başlatıyor.

Türkiye'nin yolcusunu en çok seven havayolu Atlasjet, uçuş öncesi yolcularına sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek uluslararası pazarda lider ödeme sistemi PayPal ile ödeme dönemini başlatıyor

2001 yılından bu yana özel havacılık sektöründe hizmet veren ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip eden Atlasjet'i tercih eden yolcular, dünyada 143 milyon, Türkiye'de de 2 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veren ve uluslararası pazarda lider ödeme sistemi PayPal ile ödemelerini gerçekleştirebilecekler. Türkiye'de EkonomiPlus hizmeti sunan tek havayolu olan Atlasjet, "her şey dâhil fiyat" modeli ile uçuşlarında kalite ve konfordan vazgeçmeden rekabetçi fiyat arayanların tercihi oluyor. Atlasjet, tarifeli uçuş ağına yeni noktalar ekleyerek, yurt içinde ve dışında büyümeye devam ediyor.

Satın alımlar PayPal güvencesinde

Kart bilgilerini satıcı ile paylaşmadan ödeme yapmanızı sağlayan PayPal ile hesap açarak, Atlasjet ile olduğu gibi, PayPal'ı destekleyen binlerce işyerinde sadece e-posta ve şifrenizi kullanarak alışveriş yapabilirsiniz. 193 pazarda, Türk Lirası dâhil 26 para biriminde hizmet veren PayPal'ı şu anda Türkiye'de 4000'ün üzerinde üye işyeri kullanmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Atlas Jet Türkiye Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title