Haberler

Android 7 Nougat Kullanıcıları Artık Google Chrome Güncellemesi Alamayacak

Güncelleme:

Akıllı telefon üreticileri, kendi modelleri için düzenli olarak yeni yazılım güncellemeleri sunuyorlar. Bu, cihazın teknolojik olarak güncel kalmasını sağlamanın yanı sıra, zamanla desteğin sonlandırıldığı bir noktaya doğru ilerleyen bir süreci de beraberinde getiriyor. Bu durumda birçok uygulama için de güncelleme desteği kesiliyor. Son olarak Google Chrome'un eski bir Android sürümünde artık güncelleme almayacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar…

Akıllı telefon üreticileri, kendi modelleri için düzenli olarak yeni yazılım güncellemeleri sunuyorlar. Bu, cihazın teknolojik olarak güncel kalmasını sağlamanın yanı sıra, zamanla desteğin sonlandırıldığı bir noktaya doğru ilerleyen bir süreci de beraberinde getiriyor.

Bu durumda birçok uygulama için de güncelleme desteği kesiliyor. Son olarak Google Chrome'un eski bir Android sürümünde artık güncelleme almayacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar…

Android 7 Nougat kullanıcıları artık Google Chrome güncellemesi almayacak!

Teknoloji devi Google, bundan birkaç gün önce Android 7 Nougat kullananları üzen bir duyuru yaptı. Takvim uygulamasının bu sürüm için desteklenmeyeceğini açıkladılar. Bu kararın ardından kısa süre önce ise Google Chrome da benzer bir durumla karşı karşıya kaldı.

Şirket tarafından yapılan duyuruya göre Google Chrome'un minimum işletim sistemi gereksinimi, önümüzdeki yılın başı itibariyle Android 8.0'a yükseltilecek. Bu, Android 7.0 Nougat kullanıcılarının artık Google Chrome güncellemesi almayacağı anlamına geliyor.

Gmail kullanıcıları dikkat! Hesapların silinmesine son üç gün!

Google Chrome'un şu anda mevcut sürümü 119. Önümüzdeki yılın ilk haftalarında 120 sürümü yayınlanacak. Fakat Android 7.0 Nougat kullanıcıları bu sürüme kavuşamayacak. Yani Google Chrome 119 sürümü kullanmaya devam edecekler. Dolayısıyla yeni özelliklere de erişemeyecekler.

Google'ın bu konuyla ilgili destek sayfasına eklediği mesaj şu şekilde;

"Chrome'un Android Nougat'ı destekleyen son sürümü Chrome 119'dur ve etkilenen kullanıcılara, işletim sistemlerini yükseltmelerini bildiren bir mesaj iletildi. Chrome 120, Android Nougat çalıştıran kullanıcıları desteklemeyecek ve bu kullanıcılara gönderilmeyecektir."

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Akıllı Telefon Yazılım Chrome Google Mobil Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title