Haberler

Adobe Creative Cloud Fiyatı Zam Yapıyor

Güncelleme:

Dünyanın en büyük grafik yazılım geliştiricisi Adobe, Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından on binlerce kullanıcıya sahip olan Creative Cloud hizmetine zam yapıyor. Peki yeni fiyatlar ne kadar ve bu zam ne zamandan itibaren geçerli olacak?

Dünyanın en büyük grafik yazılım geliştiricisi Adobe, Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından on binlerce kullanıcıya sahip olan Creative Cloud hizmetine zam yapıyor. Peki yeni fiyatlar ne kadar ve bu zam ne zamandan itibaren geçerli olacak? İşte Adobe Creative Cloud fiyatı…

Adobe Creative Cloud fiyatı ne kadar oldu?

Bilmeyenler için Creative Cloud, grafik tasarımdan video düzenlemeye, web geliştirmeden fotoğrafçılığa kadar birçok uygulama ve bulut depolama servisini barındıran bir hizmet. Özellikle grafikerler arasında yaygın şekilde kullanılıyor. Bu hizmet kapsamında sunulan yazılımlar, ayrı ayrı satın almak istendiğinde daha fazla para ödemek gerekiyor. Bu sebepten ötürü avantajlı olduğunu da söyleyebiliriz.

Adobe, Creative Cloud kullanıcılarına gönderdiği e-posta ile 5 Mart itibariyle zam yapılacağını duyurdu. Buna göre Adobe Creative Cloud tüm uygulamalar (100 GB) paketinin aylık fiyatı 55 dolardan 60 dolara yükseliyor. Yüzde 9 oranında zam söz konusu. Peki Türkiye fiyatı ne olacak?

Telefon faturalarına zam yolda mı? BTK tarih verdi

Adobe Creative Cloud Türkiye fiyatı henüz kesinleşmiş değil. Paketin fiyatının 200 TL'den 777 TL'ye yükselmesi bekleniyor. Yıllık fiyatınsa artık 2 bin 300 TL değil, 10 bin 400 TL olacağı öngörülüyor. Aslına bakacak olursak bu fiyat biraz da döviz kuruna bağlı. 5 Mart yani yarınki dolar kuruna göre Türkiye fiyatı da açıklanacaktır. Bu noktada şirketin ülkemize özel fiyat düzenlemesi yapma ihtimali olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Beklenen Türkiye fiyat şu şekilde;

ÖdemeEski FiyatYeni (Zamlı) FiyatAylık200 TL777 TL (+288%)Yıllık2 bin 300 TL10 bin 400 TL (+352%)

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni fiyatları nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Yazılım Türkiye cloud Zam Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title