Haberler

Tarzan Efsanesi oyuncuları ve konusu! Tarzan Efsanesi filmi nerede çekildi?

Güncelleme:

Normal insan yaşamından farklı bir hayata sahip olan Tarzan, anne ve babasını kaybetmiş ve ormanda goriller tarafından büyütülmüştür. İlerleyen zamanda aşık oduğu kadın Jane Porter ile İngiltere'de sıradan bir hayata başlasa da tehlikeler onun yakasını bırakmaz. İşte, Tarzan Efsanesi filmi fragmanı...

Tarzan Efsanesi başrollerinde Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson ve güzel oyuncu Margot Robbie bulunuyor. Film 1 Temmuz 2016 tarihinde vizyona girdi ve yönetmenliğini de David Yates üstlendi. Senaryosunu ise Adam Cozad ile Craig Brewer kaleme aldı. Tarzan Efsanesi filmi oyuncuları ve konusu haberimizde.

TARZAN EFSANESİ FİLMİ OYUNCULARI

Ormanda ve goriller tarafından büyütülen Tarzan, yeni bir hayatın içindeyken bir tuzağa sürülür, hayatı ve eşinin hayatı tehlikeye girer. Tarzan Efsanesi filminin başarılı oyuncu kadrosunda;

Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, Ella Purnell, Jim Broadbent, Casper Crump, Lasco Atkins, Mark Preston, Rory J. Saper, Osy Ikhile, Alex Ferns, Madeleine Worrall, Laurence Spellman, Attila G. Kerekes, Alicia Woodhouse, Teresa Churcher, Richard Banks, Matthew Cross, Adam Ganne, Simon Russell Beale, Guy Potter, Roger Evans, Mac Pietowski, Stephen Parker, Denis Khoroshko, Alexander Bracq, Miroslav Zaruba, Mens-Sana Tamakloe, Faith Edwards, Lamin Tamba, Mimi Ndiweni, Nick McKinless, Marco Flammer, Gary Cargill, Anthony Milton, Clive Brunt, Rudy Barrow gibi isimler yer alıyor.

Tarzan Efsanesi oyuncuları ve konusu! Tarzan Efsanesi filmi nerede çekildi?

TARZAN EFSANESİ KONUSU

Anne ve babasını kaybettikten sonra ormanda goriller tarafından büyütülen Tarzan, normal insanlar gibi İngiltere'de eşi Jane Porter ile birlikte haatını sürdürür. Bir gün bir şekilde, Avam Kamarası tarafından büyüdüğü topraklara, Kongo'da Belçika Kralı'nın kurduğu bağımsız devlete ticaret elçisi olarak iş amaçlı gönderilir. Fakat burada Leon Rom'un kurduğu tuzak onu bekler. Her şeyi öğrendiğinde ise eşi Jane'in hayatını kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyması gerekir.

Tarzan Efsanesi oyuncuları ve konusu! Tarzan Efsanesi filmi nerede çekildi?

TARZAN EFSANESİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

ABd yapımı Tarzan Efsanesi filmi, İngiltere'nin yanı sıra iki farklı ülkede çekimlerini gerçekleştirdi. İtalya'nın Dolomoti Dağları'nda ve Afrika'nın Gabon Cumhuriyeti'nde çekimler yapıldı.

Tarzan Efsanesi oyuncuları ve konusu! Tarzan Efsanesi filmi nerede çekildi?

Tarzan Efsanesi oyuncuları ve konusu! Tarzan Efsanesi filmi nerede çekildi?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Michael Jackson Margot Robbie Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title