Haberler

Tartıştığı kişiyi tabancayla öldüren astsubayın, cansız bedeni benzin ve kimyasal maddeyle yaktığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Gaziantep'te 3 yıl önce meydana gelen olayda, tartıştığı şahsı tabancasıyla öldüren astsubayın, cansız bedeni benzin ve kimyasal madde dökerek yaktığı ortaya çıktı. Cani astsubayın ayrıca talihsiz adamın kemiklerini parçalara ayırıp kentteki farklı çöplere attığı öğrenildi.

Gaziantep'te 2018 yılında kentin Zeytinli Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bağ evinde bir araya gelen Yakup Çelik ve Astsubay A.K. arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu A.K. üzerinde bulunan tabancayla Çelik'e kurşun yağdırdı. Çelik'in öldüğünü anlayan A.K. cesedi bağ evinin yakınlarındaki araziye gömdü. Bir süre sonra kardeşini de yanına alan Astsubay A.K. cesedi gömülü olduğu yerden çıkartarak benzin dökerek yaktı. Cesetten arta kalan kemikleri de balyoz ile parçalayan A.K ve kardeşi S.V.K. parçaları kentin çeşitli noktalarında çöpe attıkları ortaya çıktı.

Tartıştığı kişiyi tabancayla öldüren astsubayın, cansız bedeni benzin ve kimyasal maddeyle yaktığı ortaya çıktı

TELEFON SİNYALLERİ YAKAYI ELE VERDİ

İki çocuk babası Yakup Çelik'ten uzun süre haber alamayan eşi olayı polise haber verdi. Kayıp olarak aranan Çelik'ten hiçbir ize ulaşamayan ekipler cinayetten şüphelenerek dosyayı cinayet büroya devretti. Çelik'in bulunması için özel bir çalışma başlatan cinayet büro ekipleri, Çelik'in yakınlarının yanı sıra arkadaşlarından oluşan yüzlerce kişinin ifadesini aldı. Çelik'in cep telefonu sinyalini de takip eden ekipler Çelik'in telefonundan gelen en son sinyalin Astsubay A.K. ile ortak aldığı bağ evinden geldiğini tespit etti. Tespitin üzerine Astsubay A.K.'nın da o güne ait sinyal verileni inceleyen ekipler Çelik'in ve A.K.'nın aynı yerde oldukları belirlendi.

Tartıştığı kişiyi tabancayla öldüren astsubayın, cansız bedeni benzin ve kimyasal maddeyle yaktığı ortaya çıktı

CANSIZ BEDENİ BENZİN VE KİMYASAL MADDE DÖKEREK YAKMIŞ

Cinayetten şüphelenen polisler astsubay A.K.'yı gözaltına aldı. Sorgu sırasında cinayeti itiraf eden A.K. aralarında çıkan tartışma sonrası Yakup Çelik'i beylik tabancasıyla kafasından vurarak öldürdüğünü söyledi. Cansız bedeni tek başına gömdükten sonra kardeşi S.V.K.'den de yardım isteyen A.K. Çelik'e ait cansız bedeni gömdüğü yerden çıkartarak üzerine benzin ve kimyasal maddeler dökerek yaktıklarını, bedenden arta kalan kemikleri ise balyoz ile parçalayarak kentin farklı noktalarına gömdüklerini kaydetti. İşlediği cinayeti itiraf eden A.K. ve kardeşi S.V.K. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Gaziantep Haberler

500

Yorumlar (16)

Maho Davarciyan:

Telefon sinyallerinden rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu neden bulunamadı. .

50
4
yanıtYanıtla
AH AH:

İnsan öldürmek bu kadar basit mi. Bir tartışma sonucunda

28
1
yanıtYanıtla
Rahmo:

Bir kurşun 2 liiraaa akilli ol meto

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

Alçak herif devlet sana vatandaşın güvenliğini sağlaman için o silahı vermişti vatandaşı öldürmen için değil

11
5
yanıtYanıtla
Şerif:

Allah sizin belanızı versin.her tartişmada her anlaşmazsızlıklarda adam vursak memleket teksasa döner.

14
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bunların çoğu zaten kafayı yemiş psikopatlar,halkın arasına salmayın bunları

9
2
yanıtYanıtla
Ayvaz. Kaya:

Çok basit kimi para için kimi din için der durur yüzyıllardır bence davaları karşıdakinin parasını zenginliğini çalma

9
1
yanıtYanıtla
Bravo Hacı:

Çakmışsın köfteyi . . . !!!

yanıt1
yanıt0
AFYOK03:

ASIN BÖYLERİNİDE İBRET OLSUN CÜMLE ALEME

6
2
yanıtYanıtla
Hasan:

Memleket.teksasaa.dondu

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title