Haberler

Tarsus'a Modern Düğün Salonu

Güncelleme:

Tarsus Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde yaptırılan modern düğün salonu hizmete açıldı.

BAŞKAN KOCAMAZ, "HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK"

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Folklor gösterisi ve yerel sanatçı Bahri Şenbaş'ın verdiği konser ardından açılış konuşmasını yapan Bağlar Mahalle Muhtarı Fikret Kaya yapılan hizmetlere teşekkür etti.

Muhtar Kaya, "Belediye Başkanımıza ve bütün belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Mahallemizin alt yapısı bitmesiyle üst yapıda tamamlandı.

Mahallemizde spor kompleksi, yürüyüş yolu, park ile Düğün salonu ve çok amaçlı salonuna kavuştu. Belediye üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptı. Sıra bizde, yapılan hizmetlere sahip çıkacağız" dedi.

Bağlar Mahallesi'nin Tarsus'un çok önemli ve şanslı bir mahallesi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsusluların huzur ve barış içerisinde yaşaması kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Hizmetlerin hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Kocamaz, "Tarsus Belediyesi'nde hizmetler durmadan aralıksız bir şekilde devam ediyor, şu anda mezbaha inşaatımız devam ediyor, hayvanat bahçesi ihalesi gerçekleştirildi, eski belediye binasının otele dönüştürülmesine yönelik ihalesi gerçekleştirildi. Tabi gençlik merkezi, bilim merkezi daha bir çok hizmet ve parklar inşallah önümüzdeki yerel seçime kadar Tarsus halkının hizmetine sunulmuş olacak. Elbette hizmet üretmek güzel, insana mutluluk veriyor, bu kentte yaşayan insanlarda Allah'a çok şükür ki hiçbir zaman yapılan hizmeti inkar etmediler, her dönemde artan bir şekilde bizlere destek vermeye devam ettiler. Bizde onların bu desteklerine layık olabilmek için gece gündüz demeden mücadele ediyoruz" ifadesini kullandı.

Yapılan hizmetlere sahip çıkılmasını isteyen Başkan Kocamaz, "Hizmet etmek güzel dedik ama hizmetleri korumak hepsinde güzel, biz hizmetleri sunmak için her türlü mücadeleyi verir, Tarsus halkının önüne getiririz, Önemli olan yapılan hizmetleri korumak, kollamak, sahiplenmek onu kendi malı bilmek çünkü biz sizler adına bu hizmeti yapıyoruz bu hizmetler sadece bizim aracı olduğumuz hizmetler bu hizmetlerin gerçek sahibi sizlersiniz. İnşallah sizler koruduğunuz sürece, sizler sahiplendiğiniz sürece buralara tekrar masraf yapmadan yeni hizmetler için belediye bütçesini kullanırız. Tarsus daha da yaşanılabilir bir kent haline gelir.

Tarsus belediyesi Türkiye'de Kalite Yönetim Belgesi ve Kalite Standardı TSE belgesi alan Türkiye'deki nadir belediyelerden birisidir. İnşallah Kasım ayının 16'sında açıklanacak Türkiye kalite sıralamasında da Allah'ın izniyle Tarsus belediyesi Tarsus'u en iyi şekilde temsil edecek ve hak ettiği yeri alacak. Sadece Tarsuslular değil, sadece Türkiye değil, tüm dünya Tarsus belediyesinin hizmetlerini ve verdiği hizmetlerin kalitesini anlamış, görmüş olacak.İnşallah bunları sizlerin dualarıyla ispatlamış olacağız. Bu Bağlar mahallemiz Tarsus'un çok önemli ve şanslı bir mahallemiz. Geçen Karacaoğlan şenlikleri vesilesi ile bir park açılışı gerçekleştirdik, şimdi düğün salonunu açıyoruz. Hemen bunun yanı başında gördüğünüz gibi Erkut Kuzeyman spor tesisleri var, hemen onun yanı başına şehir merkezindeki o gösteri merkezi taşınacak ve bağlar arena ismi ile çok daha geniş, çok daha fazla insanımızın faydalanma imkanı bulacağı bir gösteri merkezi olacak, onun ihalesini de en kısa sürede hayata geçireceğiz ve yapılan ihale neticesinde de seçimden önce oda Allah'ın izniyle tamamlanmış olacak, ihale hazırlığı devam eden semt pazarı projemiz var onunda ihalesi en kısa sürede gerçekleşecek ve 5-6 ay gibi bir süre içerisinde de o Pazar yeri de sizlerin hizmetine sunulmuş olacak. Dediğim gibi özellikle gençlerimize ve çocuklarımıza sesleniyorum. Sizler bunlara sahip çıktığınız sürece, aileleriniz sahip çıktığı sürece bizi izlemeye devam edin diyoruz, hizmetlerin ardı arkası kesilmeden bundan sonrada devam edecek" şeklinde konuştu.

Yapılan duaların ve kesilen kurbanın ardından Bağlar Düğün Salonu hizmete açıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhanettin Kocamaz Fikret Kaya Türkiye Tarsus Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title