Haberler

Taksim Gezi Parkı'ndaki Olaylar

Bahçelievler Belediye Başkanı Develioğlu." 1 Haziran 2013 Cumartesi günü Kabataş Vapur İskelesi önünde altı aylık çocuğu ile birlikte eşini beklemekte olan gelinim, bir grup eylemci tarafından sözlü ve fiili saldırıya uğramıştır".

- Bahçelievler Belediye Başkanı Develioğlu:

" 1 Haziran 2013 Cumartesi günü Kabataş Vapur İskelesi önünde altı aylık çocuğu ile birlikte eşini beklemekte olan gelinim,

bir grup eylemci tarafından sözlü ve fiili saldırıya uğramıştır"

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Develioğlu, gelininin önce başörtüsünden tutularak hakaret edildiğini belirterek, gelininin  sessiz kalması üzerine sözlü hakaretlerin fiili saldırıya dönüştüğünü kaydetti.

Savunmasız bir kadının küçücük bebeğiyle beraber maruz kaldığı saldırının, hiçbir insani terimle ifade edilemeyeceğini aktaran Develioğlu,  "Buna rağmen ülkemizin içinde bulunduğu hassas durum göz önüne alınarak; hadise, hiçbir yayın organıyla paylaşılmamış, sadece idari ve adli makamlara intikal ettirilmiştir. Hal böyle iken; bazı basın yayın organlarında farklı değerlendirmelerde bulunulmakta ve müessif olayla ilgili kamuoyuna tarafımızdan böyle bir hadisenin olmadığı yönünde bilgi verildiği yayınları yapılmaktadır.Bu yayınların gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Olay, adliyeye intikal ettirilmiş olup, faillerin en kısa zamanda yakalanarak yargı önüne çıkarılacağına olan inancımızı tekrar ediyor, keyfiyeti kamuoyu ile paylaşıyoruz." ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Osman Develioğlu Bahçelievler Kabataş Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title