Haberler

TAG Heuer'dan Yeni Link Lady Koleksiyonu

Güncelleme:

Cameron Diaz'dan ilham alınarak tasarlanan yeni LINK LADY koleksiyonu, güzel ve asi kadınlara adandı.

TAG Heuer LINK LADY

TAG Heuer'in yeni marka elçisi Cameron Diaz'dan ilham alınarak tasarlanan yeni LINK LADY koleksiyonu, güzel ve asi kadınlara adandı. Yeni Link Lady koleksiyonundaki her model tıpkı Diaz'ın dediği gibi "Bir saatten çok daha fazlası, adeta bir mücevher".

Yeni TAG Heuer Link Lady koleksiyonuda kasalar, rafine bir tasarıma sahip. 29 mm ve 34.5 mm'lik olmak üzere iki farklı boyutta yer alan saat kasalarında quartz mekanizma, saat 6 hizasında tarih göstergesi ve kadran köşelerinde ışıklı meneviş bulunuyor. LINK modelinin özgün bilezik tasarımının S şekli de, bu koleksiyon için yeniden ele alındı. TAGHeuer bir kez daha şıklık, rahatlık ve şiirsel bir tasarımı, haz alınacak bir saat yaratmak üzere bir araya getirmiş bulunuyor.

YILDIZLARA YAKIŞAN BİRTASARIM

Filmlerde kendiliğinden ışık saçan, kamerayı kendine aşık eden film yıldızları gibi Link Lady koleksiyonu da adeta bir yıldızmışcasına parıldıyor. Koleksiyonun, özellikle sade ve şık bir kadınsılığın karşılığı olarak sunduğu Diamond Star modeli, Haute Couture etkisiyle saati takan herkesi bir film yıldızına çeviriyor.

TAG Heuer tasarım ekibinin bir yıldıza yakışan tasarım yaratma uğraşları sonucunda ortaya çıkan bu model, güçlü mekanizması ve eşsiz teknik üstünlüğüyle fark yaratıyor. Safir kristal camdan sonsuzluğa uzanan her saniyenin gelişinin izlenebileceği modelde 18 ayar pembe altın ve tam 192 adet pırlanta kullanıldı. Mekanik ve estetik bir harika olarak bu tasarım, kadınsılığını her koşulda sürdürmek isteyen kadınlar için yaratıldı.

SOFİSTİKE BİR STİLİN TAMAMLAYICISI

Tamamen pembe altından yapılan ve 29 mm'lik kasasıyla sunulan bu modelde kadran 11 adet pırlantayla çevrili. Bezelde yer alan Roma rakamları zamansız şıklığın temsilcisi olurken kusursuz estetiğiyle bu model iş dünyasında gücüyle kendine yer edinmiş tüm kadınlara hitap ediyor.İki renkli paslanmaz çelik ve altın karışımı bileziğiyle göz alan bu model,sofistike bir stili tamamlıyor.

ÇEKİCİLİĞİ YENİDEN TANIMLAYAN BİR MODEL

Gösteriş ve lüksten ödün vermeksizin saat kullanımında paslanmaz çelik tercih eden kadınlar için tasarlanan bu modelde 47 adet 1.4mm'lik pırlanta bulunuyor. Bezel etrafında konumlandırılan pırlantalar kadranda yer alan 11 pırlantalık seti tamamlıyor. Parlaklığıyla göz alan bu model adeta bir mücevher olarak zamanı belirtmekten çok daha fazlasını yapıyor.

SADE VE ŞIK STİLİNDEN ÖDÜN VERMEYENLERE

Link Lady en yalın versiyonunda bile yine stil sahibi. Paslanmaz çelik bilezik ve 11 pırlantalık saat kadranıyla bu model 29 mm ve 34.5 mm'lik kasa boyutlarıyla sunuluyor. Mükemmel kıvrımlar, eşsiz uyum ve doğal bir zerafet bu saati tanımlayan en önemli özellikler...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cameron Diaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title