Haberler

Taciz Edip Görüntüleri Sosyal Medyadan Yayınlıyor

Güncelleme:

Metrobüs'te ve toplu taşıma araçlarında taciz ettikleri kadınları sosyal medya hesabından paylaşan sapık büyük tepki topladı.

İstanbul'da toplu taşıma araçlarında insanları taciz eden ve bu tacizleri fotoğraf ve video olarak sosyal medyada paylaşan sapık büyük tepki topladı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAYINLIYOR

Twitter'da #tacizvar hashtag'iyle paylaşılan ve şikayet edilen sosyal medya hesabında, taciz edilen kişilerin fotoğraf ve videolarının yayınlandığı ve sosyal medya üzerinden de tacizlerin devam ettiği görülüyor.

TACİZ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞIYOR

Sahte bilgilerle oluşturulduğu belli olan ve 'Şahin Fordcu' şeklinde taciz içerikli bir kullanıcı adı kullanılan sosyal medya hesabında; İstanbul'da çeşitli otobüs, metrobüs duraklarından ve araçların içinden taciz görüntüleri paylaşılıyor.

TOPLU TAŞIMA KULLANICILARINI TEDİRGİN EDİYOR

Toplu ulaşım araçlarında cinsel istismara maruz kalan vatandaşlar, bu da yetmezmiş gibi görüntülerinin paylaşılmasıyla haberdar olmadıkları ikinci bir tacizle daha karşı karşıya kalıyor. Henüz kimliği tespit edilemeyen sapık, toplu taşıma kullanıcılarını tedirgin ediyor. Sosyal medyada tepki gösteren kullanıcılar, sapığın bir an önce tespit edilerek yakalanması gerektiğini ifade ediyorlar.

HESABINI ASKIYA ALDI

Sapığın hakkında çıkan haberler ve sosyal medyadaki tepkiler sonrasında hesabını askıya aldığı tahmin ediliyor. Sapığın Twitter hesabına şu anda ulaşılamıyor.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

İstanbul Twitter Yaşam Haberler

500

Yorumlar (10)

.:

millet soyunup gezsin sonrada ee böyle oldu az bile oldu size az

69
43
yanıtYanıtla
recep atli:

yasar nuri ölmüs hic icinizde üzülen varmi, , ben hic üzülmedim, , aksine cok sevindim.

62
19
yanıtYanıtla
saygi lutfen:

Pembe otobusler sart oldu. japonyada ki gibi kadinlara ozgu metroda olsa iyi olacak.

50
9
yanıtYanıtla
saygi lutfen:

Karma otobuse ben de saygi cercevesinde karsi degilim. . erkekler bayanlara yer vermiyorlar , kasti yanadiyorlar. haberde de oldugu gibi istismara acik bir alan . ayrica hamilelere, yaslilara yer vermeme gibi durumlar var. . benimde kizim var. yanliz olarak taksiye bindirmekten bile bu zamanda cekiniyorum. ben oneri sundum o kadar.

yanıt6
yanıt1
JUNİNHO:

toplumun ahlakını ancak eğitimle düzeltebilirsin, kadınları tecrit ederek değil

yanıt3
yanıt0
Istanbullu:

Cemaat hukuku yok etti bunlar da sonuçlardan bazıları,

39
18
yanıtYanıtla
CorçMorç:

Bir günde çektiği ya annesi yada kız kardeşi çıkar inşallah.

40
9
yanıtYanıtla
sag duyu:

Simdi bir cok kadin dusmani cikacak . kadinlar soyle giyinmeliydi , boyle giyinmeliydi. . boyle olmazdi. . . size sorarim bu terbiyesiz adamlarin akli fikri cinsellikteyse kadinlar ne yapsin. . . ben diyorum ki kadinlarin giysisiyle ugrasan erkekler kesin cinsellige cok duskunler ve ya bekardir yada esiyle mutlu degildir. . . .

15
25
yanıtYanıtla
ASLI:

MESELE YOK BELKI BI DIZI YAPIMCISI GORUR BENI BEGENIR TEKLIF ALIRIM

5
4
yanıtYanıtla
.:

ha ha ha çok komik

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title