Haberler

Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımının kampları birleşti! Yunus Emre, odunlarla kendi sınırını çizdi

Güncelleme:

Survivor 2020'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımının adaları birleşti. Ünlüler takımından Yunus Emre, kendi kamplarına yerleşen Gönüllüler takımının bazı bölgelere girmemesi için odunlarla sınır çizerek "Buraya geçiş vizeli. Efendi olurlarsa vize veririz" dedi.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2020, dün akşam 82. yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Kamp alanlarının birleştiği yeni bölümde Gönüllüler takımı Ünlüler takımının adasına yerleşti. Ancak Yunus Emre, Gönüllüler takımı daha adaya gelmeden ormandaki bazı bölgeleri ağaçlarla kapatarak başkalarının girmesini yasakladı.

GÖNÜLLÜLER VE ÜNLÜLER TAKIMI AYNI ADADA

Yarışmanın kalan kısmında artık Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacıları, aynı yerde Survivor hayatlarını sürdürecek. Ünlüler takımının kaldığı kamp alanının daha geniş olması nedeniyle Gönüllüler takımı bu alana taşındı. Gönüllüler yarışmacıları Survivor'ın ilk gününden bu yana kaldıkları yere son kez bakıp, eşyalarını da toplayarak Ünlüler takımının yanına gitti. Ünlüler yarışmacıları Gönüllüleri sıcak bir şekilde karşıladı.

Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımının kampları birleşti! Yunus Emre, odunlarla kendi sınırını çizdi

YUNUS EMRE SINIR ÇİZDİ

Ancak Yunus Emre, kamp alanında odun parçalarından bazı sınırlar oluşturarak Sercan'a bu bölgelere herkesi sokmayacağını söyledi. Elindeki ağaç dallarıyla Mert'in elenmeden önce yaptığı barakanın etrafını kapatan Yunus Emre "Buraya geçiş vizeli. Efendi olurlarsa vize veririz. Mert abinin bize bıraktığı mirasta oturmalarını istemiyorum. Öyle bir şey yaparlarsa çileden çıkarım. Orası Sercan abi ve bana geldi. Deniz manzaralı en güzel yeri de kendimize ayırdık. Hassas olmazlarsa hassaslaştıracağım. Kötü kokular geliyor burnuma" dedi.

Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımının kampları birleşti! Yunus Emre, odunlarla kendi sınırını çizdi

ÖNCE TEPKİ GÖSTERDİ SONRA SARILDI

Yarışmaya sonradan dahil olan Yunus Emre, geçtiğimiz aylarda iki takımın güçlerinin eşit olması için Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçmişti. Yunus Emre'nin sınırları çizip tepki gösterdiği Gönüllüler takımı yarışmacılarını sarılarak karşılaması da dikkat çekti.

Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımının kampları birleşti! Yunus Emre, odunlarla kendi sınırını çizdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Survv:

Yunus emre gönüllülerden geldiğini unuttu herhalde kendini turkiyenin ünlüsü sanıyor yapmacık seyy

21
3
yanıtYanıtla
DDD:

DÖNEK

18
2
yanıtYanıtla
İzleyici:

Yunus Emre 1. olacak. Hadsizlik, ukalalık ve iticilik konusunda.

16
1
yanıtYanıtla
TarzanRıfkı:

Mızrak filanda yapın, sınır ihlali yapana saplayın.

9
2
yanıtYanıtla
emine boran:

yunus emrede elense cok sevinicem davranislari ve konusmalari cok kotu

9
1
yanıtYanıtla
barboza:

Lan emre ne kadar yalaka çıkdın be nerdeyse mertin ayağının altını öpücekdin tüh be yazık sana kendini ne hallere düşürdün az delikanlı olda adam görsünler dicemde nerdeeeeeeeeeeeeeee

9
1
yanıtYanıtla
YAPICI:

Oyna sen oyna oralarda sarı papatya, bir hafta ya Türkiye desin .

8
1
yanıtYanıtla
sssss:

Gereksiz saçma sapan bir yarışma ve yarışmacılar.

8
1
yanıtYanıtla
ÇINAR:

Beğenmiyorsan izleme. . . sana fikrini soran olmadı. . .

yanıt0
yanıt0
yyyyyy:

insan lar senın yuzunden kanal deyıştırıyo be

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title