Haberler

Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven oldu

Güncelleme:

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'de, 5,5 aylık macera sona erdi. İstanbul Galataport'ta gerçekleşen büyük finalde yapılan SMS oylamasında, rakibine göre daha fazla oy alan Cemal Can Canseven, Survivor 2020'nin şampiyonu oldu.

Survivor 2020'de şampiyon belli oldu. Aylardır süren zorlu mücadelenin ardından şampiyon olan yarışmacı, SMS oylamasında rakibinden daha fazla oy alan Cemal Can Canseven oldu. Acun Ilıcalı'nın SMS oylaması sonuçlarını açıklamasıyla Survivor şampiyonu olan Cemal Can, gözyaşlarına boğuldu. Survivor şampiyonu Cemal Can, ikinci olan Barış ile el ele tutuşarak seyircileri selamladı. Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can sevincini sahnede ailesiyle kutladı.

ACUN: İKİNİZ DE ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIŞIYORSUNUZ

Survivor şampiyonu açıklanmadan önce konuşan Acun Ilıcalı, "Cemal Can senin kadar iyi niyetli bir insan az gördüm. Çok temiz kalplisin. Barış senin temiz kalbin yüzüne vurmuş. İkiniz de şampiyonluğa çok yakışıyorsunuz, gerçekten çok yakışıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

BARIŞ MURAT YAĞCI: ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTIM

Barış Murat Yağcı, SMS oylaması sonuçları açıklanmadan önce yaptığı konuşmada, "Gönlüm çok rahat, vicdanım çok rahat. Hep kurduğum hayallerim vardı. Survivor'ın hayatımın dönüm noktası olacağını biliyordum. Hayatın içinde öğrenemeyeceğimiz bir çok şeyi Survivor'da öğrendim. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmamak için elimden gelenin en iyisini yaptım. Kaybedersem Cemal Can için sevineceğim, kendim için çok üzülmeyeceğim. Burada çok büyük bir aile olduk. Hepimiz birbirimizin ailesi gibi oldu. Takdiri Türk halkı verecek." ifadelerini kullandı.

Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven oldu

CEMAL CAN: HEPİMİZ AİLELERİMİZİN ŞAMPİYONUYUZ

Cemal Can Canseven ise, SMS oylaması öncesi yaptığı açıklamada gözyaşlarına hakim olamadı. Yarışma boyunca çok güzel arkadaşlar edindiğini ve kaliteli insanlarla yarıştığını belirten Cemal Can, "Kazasız belasız bir şekilde vatanımıza gelmek istiyorduk. Sonuçlar ne olursa olsun hepimiz elimizden gelenin en iyisini yaptık. Takdir halkın. Hepimiz ailelerimizin şampiyonuyuz. Gerçek dostluklar edindik." dedi.

Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven oldu

BARIŞ MURAT YAĞCI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Survivor finalinde Barış Murat Yağcı'nın kız kardeşi de konuşma yaptı. Abisinin Survivor'da gerçek karakterini ortaya koyduğunu söyleyen Barış'ın kardeşi konuşmasıyla ailesini duygulandırdı. Barış, kardeşi konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cemal Can Canseven SMS Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (52)

Dündar:

Kızgibi hareket eden gençlere kötü örnek olan birimi kazandı çokyazık halk buna oy vermez acunun parmagıvar buişte milleti böyle kandırıyorlar

50
7
yanıtYanıtla
Mmt:

Zaten şampiyon belliydi ülke olarak çok severiz bu tipleri

yanıt3
yanıt1
TUFAN:

Neden hiçbir zaman alınan oy miktarları açıklanmadı, kurulu düzen arkadaşın yazdıklarına katılıyorum, özellikle Türk toplumunun örf ve adetlerine uymayan farklı cinsiyet kimlikleri ön plana çıktı, gençlere kötü örnek olduğunu düşünüyorum, Ersin bile Gökkuşağı demişti.

30
3
yanıtYanıtla
ADANALI ZURNACI:

Cemal Can şampiyon olmadı. Çok iyi kurgulanmış bir proje şampiyon oldu.

22
9
yanıtYanıtla
SAbır:

Ya Rabbim çok şükür bir beladan daha kurtulduk

24
4
yanıtYanıtla
olay şu...:

Gerçek Türk toplumu birini ibirinci seçecek olsa o yasin olurdu çünkü tam bir türk çocuğu ve samimi içten yardımsever ailesi muahafazakar ama türk toplumunda para olmadığı içimn sms atamıyor bu yüzden lumpen kesim olan topitop sever marjinaller hem ülkenin kaymağını yiyor hem de cemal can gibi kendini kaybetmiş hastalıklı insanlara tiyatro yapıp insanları kandıran ağlayarak insanlarn vicdanlarıyla oynayan insanları öne çıkarıyor yazık bize GARDASIMMMMMMMMMM yazık.

8
15
yanıtYanıtla
yılmaz:

acun abi bu adam mı seçilirdi yanlış karar ağlaya ağlaya kandırdı herkezi içten ve samimi değil oynadı resmen hepsi rol doğru seçim değildi yanlış kara

17
5
yanıtYanıtla
Kurulu Düzen:

Yarışmanın en başından belliydi zaten, Farklı Cinsiyet kimliklerinin ön plana çıktığı bu yılda bu değişik şahısı şampiyon yapacakları.

13
9
yanıtYanıtla
Mert:

İnsanları ötekileştirmeden iç güzelliklerini görseniz keşke. Nedense hep farklılıkları görmeye meyilliyiz. Irkçılık gibi negatif duygularda böyle başlamıyor mu?

yanıt3
yanıt10
AySo:

Çok ayıp ve haksızlık ediyorsunuz..

yanıt0
yanıt4
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title