Haberler

Sürpriz Adayların Havada Uçuştuğu MHP'de Nuri Alço Sürprizi

Güncelleme:

Melih Gökçek ve Bedrettin Dalan gibi isimlerle siyaset kulislerini hareketlendiren MHP'de usta oyuncu Nuri Alço'nun Genel Merkez'e gelmesi kafaları karıştırdı.

Yaklaşan yerel seçim öncesi Melih Gökçek ve Bedrettin Dalan isimleriyle siyaset kulislerini sarsan MHP'de, Genel Merkez sürpriz bir ziyaretçiyi ağırladı. Türk sinemasında önemli bir yer edinen sanatçı Nuri Alço, MHP Genel Merkezini ziyaret etti ve Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ile görüştü.

BEDRETTİN DALAN TEKLİFİ REDDETMİŞTİ

2019 yerel seçimleri için geri sayım sürerken partilerin adaylarıyla ilgili her gün yeni bir isim konuşuluyor. AK Parti'yle yola çıktıkları Cumhur İttifakı yerelde yolda kalan MHP'de Melih Gökçek bombasının ardından yine parti kaynakları tarafından ortaya atılan eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Bedrettin Dalan ismi kulislerde dolaşmıştı. Dalan'ın "Aklımı peynir ekmekle yemedim" çıkışıyla adaylığı yalanlamasının ardından MHP Genel Merkezi sürpriz bir ziyaretçiyi ağırladı. Canlandırdığı kötü adam karakteriyle Türk sinemasında önemli bir yer edinen sanatçı Nuri Alço, MHP Genel Merkezini ziyaret etti ve Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ile görüştü.

Sürpriz Adayların Havada Uçuştuğu MHP'de Nuri Alço Sürprizi

"NEZAKET ZİYARETİ"

Sözcü'den Yavuz Alatan'ın haberine göre, görüşmenin nezaket ziyareti olduğu belirten Yönter ''Türk sinemasının duayen isimlerinden Nuri Alço ile Türk futbolunun yüz aklarından değerli hemşerim Ceylan Çalışkan ziyaretime geldiler, kendilerine teşekkür ederim'' dedi.

"GAZOZ" REPLİĞİYLE MEŞHUR OLDU

''Soğuk bir gazoz ister misin yavrum'' repliği ile akıllara kazınan Alço, 300'e yakın Yeşilçam filminde oynadı. Alço'nun sinemada canlandırdığı karakterlerden ilham alan bir grup gencin kurduğu NARO (Nuri Alço Revival Organizasyon) adlı kuruluş, ''Çare NARO'da'' diyerek Alço'nun adını duvarlara yazmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Bedrettin Dalan Melih Gökçek Nuri Alço Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (63)

laz uşağu:

bizim için mhp bitmişidur

13
6
yanıtYanıtla
KARA:

BAHÇELİ YETMEDİ BİR GAZOZCUMUZ EKSİK

15
4
yanıtYanıtla
bn:

uzaydan mı geldi bu gazozcu , yıllardır sana ailene cocuklarına filmleri ile iciniz de zaten, neyin tribini yapiyon . . . türk milletinin bayılarak izledigi biri . . .

yanıt0
yanıt0
artvinli:

nihat doğan izmirden, banu alkan, da adanadan adaylığını koysun

11
2
yanıtYanıtla
gemide bir reis:

o son atatürkçü çizgiden ayrılmayacaktın mehape. sende artık herkes gibisin :)

7
5
yanıtYanıtla
X-RAY:

BUNDAN SONRA MHP GAZOZ PARTİSİ OLUR , MHP GAZOZLARI ÇIKARSINLAR

5
5
yanıtYanıtla
sülü:

Bu adam siyaseten ne verebilirki millete.

10
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

gazoz

yanıt7
yanıt0
kamer:

çoğu siyasetçi gibi

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

MHP tarihin çöplüğüne gömülmeli artık suçu olmayan gencecik çocukların boğazı kesilirken onlar dolar bozdurmakla uğraşıyor

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title