Haberler

SUBÜ ile Toyota eğitim ve Ar-Ge'de anlaştı

Güncelleme:

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) ile Toyota Otomotiv arasında imzalanan iş birliği protokolüyle SUBÜ akademisyenleri ve öğrencileri Toyota Ar-Ge merkezlerinde uygulamalı çalışmalar gerçekleştirecek.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) ile Toyota Otomotiv arasında imzalanan iş birliği protokolüyle SUBÜ akademisyenleri ve öğrencileri Toyota Ar-Ge merkezlerinde uygulamalı çalışmalar gerçekleştirecek.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) ile Toyota Otomotiv arasında işbirliği protokolü imzalandı. SUBÜ Rektörlüğü'nde gerçekleştirilen protokol programına Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ve Prof. Dr. Ali Fuat Boz, Toyota Otomotiv Sanayi Kıdemli Başkan Yardımcısı Necdet Şentürk, Genel Müdür Çağatay Baksi, Müdür Yardımcıları Şebnem Erkazancı ve Oğuz Aydın katıldı. Protokol, ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarına kayıtlı öğrenciler, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi akademisyenleri ile Toyota Otomotiv arasındaki iş birliklerini kapsayacak. Protokol ile SUBÜ öğrencileri +1 uygulamalı eğitimlerini, stajlarını ve akademik çalışmalarını Toyota Otomotiv'de yapabilecek.

Toyota Otomotiv ile imzalanan işbirliği protokolü ile ilgili görüşlerini aktaran SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, "Uygulamalı eğitim misyonuyla kurulan bir üniversiteyiz. Bu anlamda öğrencilerimizi sektörün ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte yetiştirmeye özen gösteriyoruz. Üniversite-sanayi iş birlikleri ile de öğrencilerimizi tam zamanlı bir dönem iş yeri uygulamasına gönderiyoruz. Bunun yanında uygulamalı Ar-Ge yapılmasını da önemsiyoruz. Lisansüstü eğitim yapan öğrencilerimizin de sektörün sorunlarına çözüm üreten çalışmalar yapmasını istiyoruz. Tüm bu uygulamaları da kapsayacak şekilde Toyota Otomotiv ile iş birliği protokolü imzalamış bulunuyoruz. Protokol ile hem sektörün ihtiyaçları karşılanmış olacak hem de öğrencilerimiz sahaya inerek kendilerini geliştirme fırsatını elde edecekler. Toyota Otomotiv yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Toyota Otomotiv Sanayi Kıdemli Başkan Yardımcısı Necdet Şentürk ise "Biz gençlerimizi ve onların yetişmelerini önemsiyoruz. Onların yetişmeleri için her türlü katkıyı vermeye hazırız. Yeter ki azimli bir çaba içerisinde olsunlar. Bu protokol ile Ar-Ge imkanlarımızı da öğrencilerimize ve akademisyenlerimize açıyor, onların özveri ile çalışmalarını bekliyoruz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Toyota Otomotiv Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title