Haberler

"Türkiye'yi Seçtik Çünkü Türkiye Güçlü Bir Ekip"

Güncelleme:

Avusturya milli takım teknik direktörü Marcel Koller, karşı karşıya gelecekleri "Türk milli takımını güçlü bir ekip olduğu için seçtiklerini" söyledi.

Avusturya milli takım teknik direktörü Marcel Koller, 2014 Dünya Kupası grup elemelerine hazırlık kapsamında karşı karşıya gelecekleri "Türk milli takımını güçlü bir ekip olduğu için seçtiklerini" söyledi.

Koller, Ernst Happel stadı medya merkezinde basın toplantısı düzenledi. Koller, " Türkiye'yi seçtik çünkü Türkiye güçlü bir ekip. Dünya kupası grup elemelerinde çok güçlü rakiplerimiz var. İyi hazırlanmamız için de aynı şekilde güçlü ekiplerle hazırlık maçı oynamamız gerekiyordu. Türk milli takımının son yıllardaki performansını yakından izliyoruz. Birçok maçının videolarını da izledik ve hazırlık maçı için Türkiye'yi tercih ettik" dedi.

Koller, hazırlık maçı da olsa sahaya "kazanmak için çıkacaklarını ve güçlerini tam olarak ortaya koyacaklarını" belirterek, Türkiye'nin oyun gücüyle kendilerini iyi oynamaya zorlayacağını ifade etti. Koller, "Türkiye milli takımının, performansı ve oyun gücüyle doğru yolda olduğunu" dile getirdi.

Türkiye karşısında sahaya çıkaracağı ilk 11'i "kafasında oluşturduğunu ancak şimdilik açıklamak istemediğini" belirten Koller, "Takımda şu anda eksiğimiz yok. Sadece iki pozisyonda henüz kesin karar veremedim. Oyuncularımla da görüşüp bu iki pozisyonu da netleştireceğim" dedi.

Koller, Türkiye karşısında kalede Robert Almer'in yer alacağını ifade etti. Avusturya Milli takımının şu 11 ile sahaya çıkması bekleniyor: "Almer, Garics, Dragovic, Pogatetz, Fuchs, Baumgartlinger, Veli Kavlak, Harnik, Junozovic, İvanschitz, Bürger"

-Kaptan Fuchs: "Türkiye zor bir rakip"-

Avusturya milli takımının kaptanı Christian Fuchs da, "Türkiye'ye karşı son yıllarda üç kez oynadığını, ancak başarılı olamadığını" belirterek, "Türkiye güçlü ve zor bir rakip. Üç maçta elimden geleni yaptım ancak başarılı olamadım. Umarım bu kez Türkiye karşısında başarılı olurum" diye konuştu.

Almanya'nın Schalke takımında top koşturan Fuchs, Türkiye'nin sahip olduğu önemli oyuncularıyla grup elemelerinin de güçlü bir ekibi olduğunu anlatarak, Ernst Happel Stadı'nda futbol severlere "güzel bir maç sunacaklarına inandığını" söyledi. Fuchs, "Eğer biz bütün potansiyelimizi ortaya koyarsak sahadan güzel bir sonuçla ayrılırız" dedi.

-17 bin bilet satıldı -

Bu arada, Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda yarın oynanacak Avusturya-Türkiye hazırlık maçı için bugüne kadar toplam 17 bin bilet satıldığı bildirildi.

Avusturya Futbol Federasyonu (ÖFB) yetkilileri, satılan biletlerin yaklaşık 4 bininin ülkedeki Türk futbol severler tarafından satın alındığını kaydettiler.

Muhabir: Viyana

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - VİYANA

Kaynak: AA / Spor

Christian Fuchs Fabian Ernst Avusturya Türkiye Spor Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title