Haberler

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Emre'nin Uyarılması İçin Mektup Yazdı

Güncelleme:

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Olcayto, M. Başakşehir Başkanı Gümüşdağ'a mektup gönderdi, Emre Belözoğlu'nun kameramana saldırıp küfretmesi nedeniyle uyarılmasını istedi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Turgay Olcayto, Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'a mektup göndererek, futbolcu Emre Belözoğlu'nun uyarılmasını istedi.

TGC'den yapılan açıklamaya göre Olcayto, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Medipol Başakşehir-Fenerbahçe maçından sonra Emre'nin, görüntülerini çeken yayıncı kuruluşun kameramanı Ekrem Güleçyüz'e saldırıp küfrettiği gerekçesiyle Gümüşdağ'a mektup gönderdi.

Olcayto'nun, açıklamada yer verilen mektubundaki ifadeleri şöyle:

"ÖNCE BOĞAZINA SARILDI, SONRA BAŞINI OKŞAMAYA KALKTI"

"Medipol Başakşehir-Fenerbahçe maçından sonra sahalarımızda görmek istemediğimiz çirkin bir olay yaşanmıştır. Olayın mağduru Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi kameraman Ekrem Güleçyüz meslektaşımızdır. Başakşehir'in 2-1 kazandığı karşılaşmadan sonra sahadan ayrılan futbolcuları görüntüleyen Ekrem Güleçyüz, futbolcunuz milli takımın da oyuncusu olan Emre Belözoğlu'nu görüntülemeye çalışmıştır. Kameraman detay alma amacıyla görevini yaparken Belözoğlu üstüne yürümüş, küfür etmiş ve meslektaşımızın boğazına sarılmıştır. Daha sonra yaptığı çirkinliğin farkına vardığı anlaşılan Belözoğlu, bu kez de arkadaşımızın başını okşamaya kalkmıştır.

"BU HAREKETLERİ FUTBOLCULUK KİMLİĞİYLE BAĞDAŞTIRAMIYORUM"

Barışı, kardeşliği, paylaşmayı ve ahlaki duruşu yücelten spor faaliyetlerinde artık bu tür olayları görmek istemiyoruz. Özellikle futbol maçlarında zorlu hava koşullarında görev yapan kameramanlara ve gazeteci arkadaşlarımıza hangi takımdan olursa olsun bütün futbolcuların gerekli saygı ve özeni göstermeleri gerekir. Milli takım formasını giyen bir oyuncunun hem genç futbolculara hem gazetecilere örnek olması gerekirken bu tür şiddet hareketlerine girişmesini doğrusu futbolculuk kimliğiyle bağdaştıramıyorum. Konuyla ilgili oyuncunuz Emre Belözoğlu'nu uyaracağınızı ve bir daha bu tür olaylara meydan vermemesine yardımcı olacağınızı umuyorum. Kulübünüzün başarılarının Avrupa kupalarında sürmesi en büyük dileğimizdir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Emre Belözoğlu Turgay Olcayto Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler?
500

Yorumlar (3)

ADALET:

terbıyesız ne zannedıyor bu . . . . . kendını. .

15
2
yanıtYanıtla
ellidokuz:

eşekten adam olur emreden adam olmaz.

8
1
yanıtYanıtla
mav:

ulan hala şu emre belözoğunu atmadınız ligden lisansını almadınız elinden yazıklar olsun türkiyeye ulan emre para sende şöhret sende hala ne bu kibir sinir

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title