Haberler

Trabzonspor'un Hedefi Mehmet Topuz

Gökdeniz'in Satışından Gelen Parayla 20'yi Aşkın Transfer Yapan Trabzonspor Yönetimi, Yattara'yı Sattıktan Sonra da Transfer Çalışmalarına Erken Start Verdi. Bordo Mavili Yönetimin Gündemindeki İlk İsim Kayserisporlu Mehmet Topuz Oldu.

Gökdeniz'in satışından gelen parayla 20'yi aşkın transfer yapan Trabzonspor yönetimi, Yattara'yı sattıktan sonra da transfer çalışmalarına erken start verdi. Bordo mavili yönetimin gündemindeki ilk isim Kayserisporlu Mehmet Topuz oldu.

YENER: KALİTELİ FUTBOLCULAR ALACAĞIZ

Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın Katar kulübü Al Sadd'a satışından kasasına 10 milyon 700 bin Euro koyacak olan Trabzonspor, transfer harekatına erken başlıyor. Sezon başı Gökdeniz'i Rusya'nın Rubin Kazan takımına 8.7 milyon Euro'ya satarak 20'yi aşkın transfer yapan bordo mavili yöneticiler, Yattara'dan gelecek parayı da transfere yatırmayı planlıyor.

Bordo mavili takımın Genel Sekreteri Hasan Yener, Yattara'nın ayrılışının ardından takıma 2 veya 3 çok kaliteli futbolcu transfer etmeyi düşündüklerini belirterek, "Bu sezon çok iyi bir takım kurduk. Şu anda transfer sezonu olmadığı için Yattara'nın yerine transfer yapma imkanımız yok. Ancak devre arası bu boşluğu çok iyi oyuncularla doldurmayı düşünüyoruz. Devre arasındaki transfer sezonu geldiğinde araştırmalara başlamak yerine, şimdiden futbolcuları takip ediyoruz. Takip ettiğimiz isimlere erkenden imza attırıp, devre arası kampına katmayı planlıyoruz. Zaten sezon başından itibaren de araştırmalarımız sürüyordu. Şimdi bunu hızlandırdık" şeklinde konuştu.

MEHMET TOPUZ TAKİBE ALINDI

Bu arada bordo mavili takımın Gökhan Ünal'dan sonra Kayserispor'un başarılı futbolcu Mehmet Topuz'u da gündemine aldığı iddia edildi. Sezon başı Gökhan Ünal'ı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın elinden kapan bordo mavililer, bu kez de Mehmet Topuz'u İstanbul takımlarının elinden kapmanın planlarını yapıyor. Gökhan Ünal'ın transferi konusunda Kayserisporlu yöneticilerle hiçbir sorun yaşamayan bordo mavili yöneticilerin, Mehmet Topuz'un transferi konusunda da diğer takımlara oranla bir adım önde olduğu ve yüksek bir bonservis bedeli vermeyi gözden çıkardığı belirtildi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın da, Süper Lig'in yanı sıra, Avrupa ve Güney Amerika'da çeşitli araştırmalar yaptığı, Kamerunlu futbolcu Rigobert Song'dan da Afrika'daki futbolcular hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

YATTARA'NIN PARASI PAZARTESİ BEKLENİYOR

Öte yandan Trabzonspor'un Katar kulübü Al Sadd'a 10 milyon 700 bin euro gibi rekor bir bonservis bedeli karşısında sattığı Gineli futbolcu İbrahima Yattara'dan gelecek olan paranın pazartesi günü kulüp hesabına yatırılması bekleniyor. Yattara'nın satışı konusunda Katar kulübüyle tüm konularda anlaşmaya varan bordo mavili yöneticiler, bu transferin biran önce resmiyet kazanmasını istiyor.

Trabzonsporlu taraftarlar ise Yattara'nın satışından sonra ikiye bölündü. Bir grup taraftar, "Yattara bu aşamadan sonra Trabzonspor'a hiç bir katkı yapamaz. Gitmesi daha iyi olur" görüşünü savunurken, bir grup ise, "Her şeye rağmen takımda kalmalıydı" dediler. Ancak Yattara'nın satışının takım için iyi olduğunu savunanların daha fazla oluşu dikkat çekti.

TONY SYLVA ÇOK MUTLU

Trabzonspor'un sezon başı Fransa'nın Lille takımından transfer ettiği ancak bonservisini bir türlü alamadığı Senegalli kaleci Tony Sylva için FIFA'nın, Türkiye Futbol Federasyonu'na geçici lisans çıkarma konusunda yetki vermesi bordo mavili takımda memnuniyetle karşılandı. FIFA'nın bu kararına en çok sevinen ise Senegalli kaleci Tony Sylva oldu. Ligde oynanan 4 lig maçında lisansı olmadığı için forma giyemeyen Tony Sylva'nın, ilerleyen haftalarda kaleci Tolga Zengin ile ciddi bir forma rekabetine girmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title