Haberler

Nasıl Yorumladılar?

Spor yazarları, Trabzonspor’un Eskişehirspor'u kendi evinde 1-0 mağlup etmesinin ardından ne yorum yaptı?

İskender Günen – Sabah

Futbol tuhaf bir oyun, Trabzonspor bir puana sevineceği maçta üç puan buldu. Maçın ilk yarısında Eskişehirspor oyunun tek hakimi. Orta alanda ayağa topu çok iyi uygulayarak, özellikle Trabzonspor'un sağ kenarından Erkan Zengin'in liderliğinde Tarık'ın bindirmeleriyle atak üstünlüğünü ele geçirdiler. Trabzonspor ise ne yazık ki koşmadı, koşmaya çalışmadı. Sadece yürüyerek oynamaya çabaladı. Ama bu oyun ne yazık ki yürüyerek oynanmıyor.

Tek attı, üç aldı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor, kendi sahasında karşılaştığı Eskişehirspor'u tek golle geçti.

Cemal Ersen – Milliyet

Trabzonspor belli ki önce kaybetmemek için çıkmıştı sahaya. ve son Gençlerbirliği yenilgisi, sahadaki oyunculardan çok teknik heyette travma yaratmıştı. Mustafa Akçay'ın rakibi kendi alanında kabul edip, sonrasını tanrıya havale ettiği taktik anlayışı, ofansif futbolu düşünen her takım için elbette avantaj idi. Erkan Zengin, Hürriyet, Tello, Erman Kılıç ve N'Diaye gibi orta alan Trabzonspor'a hem sayısal, hem de fiziksel üstünlük sağlayacak silahları bulunan Eskişehirspor, ilk yarıda oyunu istediği gibi yönlendirdi. Hem ceza alanı dışından şutlarla şansını denedi, hem savunmanın arkasına kaçırdığı Kamara ve N'Diaye gibi isimlerle pozisyon buldu. Biz söylemekten usandık, kaleci Onur tek başına direnmekten bıkmadı. Bu mutlak gol vuruşlarında kaptan başrolde idi, yine gemisini kurtardı.

Serdar Bali – Star

Koskoca Trabzonspor'un kendi sahasında bu kadar mahkum oynaması insanın içini sızlatıyor. Tabiki yapılan hatalar Trabzonspor'u bu hale getirdi. Ama bu hataların bütün sorumlusu bırakıp kaçanlardır. Herhalde Trabzonspor'u seyrederken( muhtemelen seyretmiyorlardır bile) eserleri ile gurur duyuyorlardır.

Durum şu; Elma ağacı meyvelerini vermiş ama ufak bir kurt meyvalara musallat olmuş, ağacın her tarafını sarıyor. Bahçe sahibi hala teşhisi koyamamış geçmiş yıllarda aldığı meyvaları konuşuyor. Halbuki meyvaları bırak ağacı bile kaybedecekler haberleri yok. Sadece ağacın gövdesi (Onur) ayakta kalmaya çalışıyor. İnşallah olmaz ama o gövde daha ne kadar ayakta kalacak belli değil.

Trabzonspor-Eskişehirspor

Foto galeri için tıklayın.

Ergun Ata – Fanatik

Kendi ifadesiyle; "En iyi çevreci!" Başbakan'ın, bir doğa harikası katledilerek doldurulan Akyazı Koyu'nda, 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadın temelini attığı gün, üstelik Avrupa Ligi'nde grup lideri olduğu dönemde çoğunluğu "siyaseten bedavacı" 12 bin dolayında kişinin izlediği maçta Trabzonspor, Eskişehirspor'a ilk yarıda Onur'la direnebildi.

Gol, son 15 dakika için Trabzonspor'un direncini, Eskişehirspor'un ise baskısını artırdı. Bu baskı uzatmalarda gecenin kahramanı Onur'un yanı sıra, Bamba ve direk sayesinde beraberliği bile başarı sayabileceği maçta Trabzonspor'un, maç sonrası uzun sürenin ardından kolbastıyla taçlandırdığı galibiyetini engelleyemedi.

Cengiz Tokgöz – Fotomaç

Trabzonspor kötü oynadığı maçtan galibiyetle çıktı. Kötü oynayıp, kazanmak en iyi galibiyet. Oyunun başından sonuna kadar oyuna hakim olan Eskişehir'e kalesinde adeta duvar ören Onur geçit vermedi. Onur'un yanı sıra Mustafa, Kadir ve gol pasındaki becerisi ile Olcan takımın en iyileriydi. İlk yarıda gol pozisyonu çok az oldu. Ancak Onur kadar Boffin de başarılıydı.

Bordo-mavililer, nedense hala bekleneni sergileyemiyor. Ama, Eskişehirspor gibi zor bir rakibi de yeniyor. Sonuçta önemli olan galibiyet ve Avrupa Ligi öncesinde gelen iyi bir moral.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

İskender Günen Eskişehirspor Erkan Zengin Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title