Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: Size Düşen Görev Buradan İleriye Yürümek

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, olimpiyatlara katılacak olan sporcularla yemekte bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, olimpiyatlara katılacak olan sporcularla yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanı sıra, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Uğur Erdener ve çok sayıda sporcu katıldı.

KILIÇ: "DEVLETİNİZ DE MİLLETİNİZ DE DAİMA ARKANIZDA"

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, olimpiyata gidecek olan sporcuların arkasında güçlü bir devlet ve milletin olduğunu, onları sonuna kadar yalnız bırakmayıp destekleyeceklerini vurgulayarak, "2. Gençlik Olimpiyatları'na katılmada sağladığınız başarı sayesinde bu akşam burada toplandık. Orada ümit ediyoruz ki ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Aranızda çok farklı dallarda ter döken, farklı sporlar yapan, ülkemizi temsil edecek olan kardeşlerimiz var. İnanıyorum ki sizlerin bugüne kadar vermiş olduğu emekler, dökmüş olduğunuz terler karşılığını verir. Ama şundan dolayı da rahat olabilirsiniz. Sizinle birlikte orada olacak olan yöneticileriniz ve antrenörleriniz var. Bir yandan da Dünya Olimpiyat Komitesi'nin yönetiminde olan Uğur Erdener var. Artık bu noktadan sonra sizlere düşen görev buradan ileriye yürümek. Biliyorum aranızda 2016-2020'yi düşünenler var. Ama bunların hepsinin emek vermekten geçtiğini biliyorsunuz. Biz sizlere her türlü desteği vermeye hazırız. Biz elimizdeki bütün kaynaklarına spor camiasına aktarıyoruz. Siz gerçekten şanlısınız. Bundan önceki abileriniz, ablalarınız bu imkanlara sahip değildi. Dolayısıyla işin özü biz sizlerle gurur duyuyoruz. Devletiniz de milletiniz de daima arkanızda. Bunu sakın unutmayın" dedi.

"SİZLERE YENİ CUMHURBAŞKANIMIZDAN SELAM GETİRDİM"

Kılıç, sporcuları her daim desteklediklerini söyleyerek, "Sizlere Başbakanımızdan selam getirdim. Dolayısıyla yeni Cumhurbaşkanımızdan da selam getirmiş oluyorum. Dün itibari ile biliyorsunuz halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan. Sizlere çok selamları var. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve gözlerinizden öpüyor. İnşallah fırsatımız olursa oraya gelip sizlere destek olmaya çalışacağız. Şunu bilin ki biz sizin daima arkanızdayız. Elimizden ne geliyorsa. Şunu da unutmayın; sizler bizim için değerlisiniz. Kendinizin değerini bilin. Umarım rahat bir yolculuk geçirirsiniz. Orada zaten Çin makamları sizlere layık olduğunuz yardımı sağlayacaklar. Hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Yolunuz açık olsun" şeklinde konuştu.

UĞUR ERDENER: "TÜRK DEVLETİNİN SPORA SAĞLADIĞI DESTEĞİ, HİÇBİR ÜLKE SAĞLAMIYOR"

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener de sporcularla bir arada olmaktan dolayı onur duyduğunu belirterek, "Sizlerle seyahatinizin hemen öncesinde burada olmaktan ayrı bir mutluluk duyuyorum. İnşallah orada da sizlerle birlikte olacağız. İnanıyorum ki sizler ülkemizi orada büyük bir başarıyla temsil edeceksiniz. Türk insanına gurur yaşatacağımıza yürekten inanıyorum. Başta sayın spor bakanım olmak üzere sizlerin huzurunda Türk sporuna sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İnanın bana uluslararası sporda görev alan birisi olarak, dünyanın birçok ülkesinde Türk devletinin spora sağladığı detesği hiçbir ülke sağlamıyor. Yeter ki biz biraz daha organize olalım. Başarıya odaklanalım. Ben bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum. Bayanların spora katılımı da arttı, bu kafileyle birlikte. Bu da ayrı bir anlam taşıyor. Sizlere saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akif Çağatay Kılıç Uğur Erdener Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title